Ja ne znam o cemu pricate pa Svedska je odavno omrazena u ESC krugovima jer salju non stop ustaljene pop pesmice. Secam se kad je Cornelia Jakobs pobedila ljudi su izneverovali i bili odusevljeni jer za promenu salju nesto drugacije. Ista situacija prosle godine. Cim je obicnim ljudima Svedska dobra skoro svake godine znaci da ipak tu nesto ima. Njihove pesme zvuce poznato, pa godinama su poredili njihove pesme i govorili da su plagijat. Fora je u tome da nastup maksimalno usavrse do perfekcije. Feliciina pesma je bukvalno We Will Rave na steroidima. Ako poredimo sa Austrijom problem je sto je Kaleen slab izvodjac takvih pesama, zena peva Barbie pesme, imala je losu i neubedljivu koreografiju i kadriranje. Svedska je dobrom produkcijom i nastupom pokrila nedostatke izvodjacice i ostavila wow efekat. Da ne pricam da pesma nije ni laka za pevanje, dok Kaleen nema neko pevacko iskustvo a uspela je da pevacki unakazi pesmu. Eto kad uporedim te dve pesme i nastupa izvedem takav zakljucak. Zao mi je ali koliko para toliko muzike. Ne moze PZE sa 350k evra koji su ulozeni na kineske lampe i lose ekrane da parira. Ona rasveta na Melodiju je preskupa, laseri isto, angazuju skupe lighting strucnjake, imaju iskusne rezisere…