10. FSC SPECIJAL - Together again

Skoro 4 puta vise nego moj spisak :eek:

Ali neke nisam formalno dodavao, imam ih u glavi. Kao recimo ova pesma koja ce ici na tetsujinovo izdanje :D

Sve u svemu, sa ovakvim brojkama, ocekujemo novu pobedu uskoro.......a to je ujedno dobar znak i za mene posto se zadnja dva puta desilo da sam pobedio odmah nakon tebe.

Na 212. izdanju pobedila Birdy pa odmah sledece izdanje Conrad.

Onda smo imali pobedu Lozana i vec na sledecem izdanju pobedu Mogli.

Znaci sledeca tvoja pobeda.......i ja se spremam za iduce izdanje :ROFLMAO:
 
Ovo je doslovno bio life-saver, sto bi rekli Englezi i Amerikanci....hvala :love:
Nema na čemu! Ne mogu ni zamisliti da netko to sve sad opet sastavlja.

Izgleda da sam sve bitno i nebitno sačuvala, ali ne i popis pjesama koje bih slala. 😅

Nego, @Leo Cezar, nadopuni ovaj popis bivših i sadašnjih nadimaka, mislim da je Vax sinoć tražio, a sigurno će i ostalima dobro doći...
1234567890 (brojčani) = Lignjoslav
Ady = Filhy
Avocado = Endrega
Hipotalamus = Zeleni
Mark = Marko (znam, logično, ali imali smo i Marka H i Marka V pa da ne bude zabune)
Veritas = Replay

Za ostale ne znam jesu li ovdje.
 
Moze :D

Ja se secam nekih komentara za moj Faun sa tog FSC-a. Recimo Bebijevog da ga pesma podsecala na mars rimske imperije :ROFLMAO:
Imam sacuvane komentare i ocene sa poslednjeg FSC-a, a za tvoju pesmu je bilo ovako- "Faun Blaue Stunde 10 Bas mi je prijatna za slusanje. Lagana, jezik se uklopio, onako opusteno."

Za @Filhy koji je iznenađen dodatni podatak, sve 273 su poređane po državama,žanrovima i određenim potencijalnim temama :LOL:
I onda nije cudno sto imas toliko pobeda. Tako da ko hoce cesce da pobedjuje i bude u vrhu, tako se to radi. Trud se isplati.

Leo, molim da se ne racunaju rezultati Milos-S i rintintina, oni nisu ucestvovali u DS. Zbog njih sam izvisio iz TOP 3. :(
Ali svakako se mogu pohvaliti da imam 3x12p kao i pobednik, najvise. :giggle:
 
Kada počinje FSC, jer vidim da je pravilnik tu? Jedva čekam da učestvujem i da vidim kako će moja muzika proći ovde. Ja ne mogu da se odlučim koju pesmu da pošaljem, jer mi je prvo učešće i izbor je prevelik, pa se nadam da dobijamo temu uskoro, valjda će olakšati malo.
Verujem da će organizatori biti efektivni i efikasni, jer imam utisak da smo svi nestrpljivi. ✨ I koliko obično traje FSC od otvaranja"konkursa" do proglašenja pobednika?
 
Koliko se secam, ako ima polufinala, oko 2 nedelje.

Edit: A nekad i malo duze. Sve zavisi od organizatora. Otprilike treba nekih 5-6 dana za prijavu, pa toliko za polufinalno glasanje, pa jos za finalno.
 
Last edited:
Možda ne budem tu za finale onda, ali verovatno ću ostati u polufinalu, tako da je nebitno, bitno mi je samo da mogu da učestvujem, preslušam sve pesme i glasam, ako FSC počne u skorije vreme.
 
Kaće tema? I ja sam nestrpljiv da se vratim, na poslednjih nekoliko izdanja na pokojnom forumu nisam učestvovao.
Interesantno da sam samo par dana pre nego je otvoren novi forum obrisao sve sto je imalo veze sa FSCom i SSCom, kao kome više ovo treba xD
Sad mi krivo xD
 
Wtf? Meni je ceo FSC folder i dalje tu, sa sve nekom grafikom s mojih prethodnih organizacija i tu su i tabele razne itd.

Inače, mogli bismo da imamo neku opštu FSC temu, Istorija FSC-a, gde bismo kačili sve to što imamo, da se malo podsetimo.
 
Ako bude bilo te istorijske teme, postaviću neke zanimljive stvari iz svojih organizacija.
 
Mozda ce pomalo zvucati bezvezno ili glupo ili naporno, ali pregledavao sam neka od prethodnih pocetnih izdanja FSC-a. Cisto me interesovalo kako je to izgledalo, kakva je ponuda bila, ...
 
Back
Top