11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Meni je zao sto ne stizem da postavim neku svoju statistiku zbog posla. Sad radim 2. smenu i bukvalno dodjem s posla, odmah legnem, ustanem i odmah na posao. Sad sam ustao ranije da bih glasao i poslao za Drugu sansu i specijalnu nagradu.
Na proslom specijalu, a i ovde vidim, nema nagrada za najboljeg organizatora, tj. da se glasa, kao i za najbolju temu.

Kad se planira Slusamo FSC? Cetvrtak mi odgovara. 😁🥺

A za Drugu sansu, da li se mora poslati isti video koji smo slali na tom izdanju ili moze neki drugi video, drugacija verzija, mozda live, itd.?

U cetvrtak sam slobodan, pa mi odgovara bilo kada. A to je taman dan nakon prijava. Pretpostavljam da bi vecini odgovaralo posle 18h.

Glasao sam za Reviju pobednika; uglavnom sam zadovoljan pobedničkim pesmama. Juče sam se mučio kombinujući neke template-ove i napravio rekap pesama koje sam slao.

Iako nisu osvajale visoke pozicije, ja nisam toliko nezadovoljan njima. Moja najdraža pesma je Reset, ❤️ ujedno i jedna od mojih 5 najomiljenijih pesama na svetu! Sam organizator tog FSC-a (Stole) mi je svedok da sam je poslao u prvoj stotinki prve sekunde roka za prijavu... 😊

Što se Druge šanse tiče, neću učestvovati. . Svima koji se prijavljuju želim mnogo uspeha. :) BIlo je dosta pesama koje ću slušati, biće prilike da objavim neku svoju listu.

Sad baš slušam i sviđa mi se kako zvuči moja FSC kompilacija. Pritom, šest finala, a dva top 3 i jedan top 10 plasman, sa ta tri ishoda sam izuzetno zadovoljan.
A nevezano za plasmane, nekako sam bliže i posebnije doživeo baš svaku od tih 11 pesama nego da sam ih samo slušao bez slanja na FSC. 😊
Razmišljam još da li uopšte i šta da šaljem na DŠ (mada otprilike znam nego oklevam lol), videćemo još malo.

Glasao sam za Reviju pobednika, a mislim da forumaš sa mojom omiljenom pobedom verovatno od ranije i pamti da mi je to omiljena pobeda ovde.
Srećno svima u oba specijala!

@Boxy Degmez i In The Dark
@dodo Another Life, VIENIMI i Bonnie & Clyde

Poslao sam podsetnike pobednicima koji nisu glasali, glasanje se zavrrš[ava sutra u 14h i priredba će biti nakon toga čim sredim banere posto će mi trebati kompletni rezultati.
A priredba za drugu šansu sutra u večernjim časovima, možete se prijavljivati do 20:00.

@Margy
Pa zašto misliš da ti je sezona bila rezultatski neuspešna? Jednom zamalo pobeda, malo li je? 😃 Ja, recimo, nemam nijedan top 5 plasman.
A sledeća godina mora biti još bolja! 💪

Mislim da je Jacob Banks odličan i da bi imao lepe šanse u Drugoj šansi. Takođe je dobra i Frička, a Šljivovica je naravno najsimpatičnija. :)
Neuspješna u odnosu na prošle dvije sezone, brojevi tako kažu. :D Pjesmama sam, naravno, zadovoljna.
2018. 2 finala od 6 izdanja (33%)
2019. 12 finala od 21 izdanja (57%)
2020. 12 finala od 17 izdanja (71%)
2022. 5 finala od 11 izdanja (45%)

A sad odoh baciti oko što ste vi slali ove godine pa ću za svakoga napisati po jednu pjesmu koja mi je najdraža/najbolja (bez pobjedničkih).

@Boxy Najlepša mi je definitivno Değmez sa mog FSC (zapravo i jedna od najlepših pesama ove sezone). Sećam se da si na prijavi bio ubeđen da ćeš biti poslednji u polufinalu i super što si omašio u proceni :LOL: Dopadaju mi se In the Dark i Nechego terjat.

@rintintin I bez liste mogu da se setim tvojih pesama koje gotivim: Griff - Black Hole, EMEL - Kaddesh, MØ - Goosebumps i Lord of The Lost - Black Halo 👌

@MilanB
Nargiz - Ya budu vsegda s toboy
U ovoj sezoni više sam kliknula s tvojim pjesmama u odnosu na prošle godine pa je bilo i više bodova. Prosjek u pf: 3.2, u f: 4.2.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 1.00, u f: 5.00.

@Petar
Owlle - Mirage
Obično po sezoni imam 1-2 tvoje pjesme koje me osvoje i tu se ništa nije promijenilo. Prosjek u pf: 3.00, u f: 3.1.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 2.6, u f: 1.8.

@Marko
Queen of Sabe - Kuća za ptice
Nešto nam se dogodilo: 2019. mi je skoro svaka tvoja pjesma završila na playlisti (neke još uvijek slušam), 2020. stanje malo lošije, ali i dalje dosta dobrih pjesama, a ove mi slabo prolaze tvoje pjesme. Prosjek u pf: 3.00, u f: 3.4.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 2.5, u f: 0.8. 😱

@Stefan28
Froukje - Een Teken
Ogroman nesrazmjer - meni pola tvojih pjesama u vrhu, a za moje pjesme uglavnom sitniš. 😅 Prosjek u pf: 5.0, u f: 4.1
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 1.1, u f: 0.8.

@Ivana
Rui Orlando - Como eu te entendo
Slično kao i kod Marka, nisam kliknula s tvojim pjesmama, ali izostali su i bodovi. :( Suprotno je skroz druga priča; nisam još pregledala za svakoga, ali vjerojatno si u vrhu među onima koji su najviše nagradili moje pjesme. Prosjek u pf: 0.3, u f: 0.7.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 8.0, u f: 5.8.

@Stole
Eni Jurišić & Matija Cvek - Trebaš li me
Kod tvojih pjesama mi uglavnom nema prosjeka: ili su mi u vrhu ili su mi za nulu. Prosjek u pf: 4.6, u f: 5.0.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 1.1, u f: 1.4.

@Ro97
Elandre - Die Lyn
Tu smo negdje, manje-više smo se slično častili bodovima. Neka se nastavi tako i sljedeće godine (uz češća zajednička polufinala). Prosjek u pf: 6.7, u f: 3.1.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 8.3, u f: 2.8.

@Anhel
Sanah - Melodia
Nekada smo se bolje podudarali. :D Prosjek u pf: 2.8, u f: 3.0.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 2.0, u f: 1.6.

Meni je zao sto ne stizem da postavim neku svoju statistiku zbog posla.
@Tinte Lions i Poison su za mene tvoji najbolji predlozi, zatim Tonight i Obiymy.

Vidim da mi je promaklo da izdvojim i meni najbolje @MilanB predloge: nezasluženo ispala Waka Boom + Shackles, Lonely i Da li osećaš.

Evo i mojih predobrih pjesama sa pre lošim rezultatima. Mislim da sam rekorder po broju 13ih mjesta u polufinalu.

223 | Tanxuguerias - Figa - 13 (96) f
224 | The Roop - Keista Draugyste 13 (45) pf
225 | Argy - Tataki 15 (48) pf
227 | Scooter - The logical song 9 (111)
228 | Fall Out Boy - The phoenix 13 (44) pf
230 | Sanja Vučić - Omađijan 13 (47) pf
233 | Ana Carolina - Quem de nos dois 11 (53) pf

225 | Argy - Tataki 15 (48) pf
Raving Night Club GIF

I ja mislim da Normandie i Bad Omens imaju najviše šansi. Navijam za Chicu 🤞

Back