11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Pošto vidim da se i novajlije interesuju za FSC samo bih podsetio na jedno pravilo. :LOL:

Na izboru mogu da učestvuju svi aktivni članovi OGAE Srbija foruma. Debitanti na FSC-u treba da imaju napisanih 30 smislenih postova i pre nego što pošalju predlog, biće u obavezi da se obrate moderatorima FSC-a, koji će odlučiti da li će im dati dozvolu da učestvuju, o čemu će ih obavestiti, kao i organizatora takmičenja.
Hvala svakako na obavijesti.

Baš sam gledao pravila natjecanja pa me zainteresiralo

U fazonu, mnogi koji i ne bi trebalo, nam je traže, pa što ne bi smo i mi ovde. :LOL::LOL:

Mislila sam da vas još malo držim u neizvesnosti oko tog podatka, ali ajde, napisaću. :D
Organizator prvog izdanja u 2023. a ukupno 234. po redu je Nije sve tako sivo. :D
O, lepo. Nisam imao prilike da budem ugoscen kod Nije sve tako sivo.
Mogao bi nam buduci organizator dati neki hint ili sto vecinu interesuje, da li ce biti nekih vecih ogranicenja ili ce biti malo slobodnija tema.

I dalje sam za to da organizator bude DF, iako nije pobednik.

Last edited:
Plašim se koja će tema biti s obzirom na to da Sivi i ja ne razmenjujemo nešto mnogo poena na FSC-u... :LOL: Ali čestitke i srećno sa organizacijom 👏

Mozda nece biti sve tako sivo.

Onda ti je ovo kao da debitujes s obzirom da je to bilo pre .....

Čestitke Stoletu, iako mi pesma nije bila ni blizu poena. Svakako da nije loša, ali konkurencija je bila stvarno jako na ovom specijalu. Moja dvanaestica na drugom mestu, ja sam prezadovoljan. Pesma kida, iako na regularnom izdanju nije bilo top bodova, vremenom mi je postajala sve brutalnija.

eksluzivno nasi spijunski sateliti otrkili su da ce tema.da bude srbovizija best off

Trazili smo Srboviziji dobili smo Srboviziju. :D
Sto se mene tice, moze.

Nemojte me pitat zas sam tlk opsjednut s njom. Pa tamo sam bio mnogo uspesniji nego vamo

S obzirom da se sve baš oteglo, ja isto razmišljam o prijavi sljedeće godine tek. Prosinac 2023. :unsure:

Meni sve jedno, nemam pesmu za CSC. Čekam FSC i imam pesmu ako je tema Srbija.

Back