13. FSC SPECIJAL - Meri Krisms, Hepi Nju Jir!

početni.webp

13. FSC SPECIJAL - Meri Krisms, Hepi Nju Jir!

Ho Ho Ho forumski rode! Deda Poky želi vam ugodne praznike i da ih provedete sa voljenima u miru i ljubavi.

Ova tema poslužiće da se malo osvrnemo na prošlu godinu, kako na pesme koje su pobedile tako i one koje nisu bile te sreće.

21 izdanje, preko 500 pesama, uši se bogami nisu štedele!

REVIJA POBEDNIKA
PRAVILA:
-Šaljete u privatnu poruku poene od 1 do 12 evrovizijskim principom za 21 pobedničku pesmu iz ove godine
-Pobednici ne smeju glasati za svoje pesme, naravno

DRUGA ŠANSA
PRAVILA:
-Šaljete u privatnu poruku jednu od vaših pesama koja nije pobedila.
-Šaljete u privatnu poruku poene od 1 do 12 evrovizijskim principom

Pokijev LU / FSC 2024 (zvanični rezultati)
(otvara se na klik)

Last edited:
Tedi ili Stan, ali i Artemas mi je na kraju završio visoko, čini mi se da tada na FSC-u nije. Ko god bude-ja prezadovoljan.

@Jasamtvojdetektiv bravo, hitski hit. ❤️ Zasluženo i vrlo ubedljivo, svaka čast.

Ući u top 5 u finalnoj konkurenciji od 32 pesme je čudo. Prezadovoljan sam plasmanom za Matiju, za mesto više nego na regularnom FSC-u. Nadam se da ćemo ga jednog dana videti na PZE-u, pa i na ESC-u, dečko je veliki potencijal. Hvala svima na bodovima. :love:

Боље прошао него на правом ФСК, ако сам промашио пјесму за божићно издање, за ово нисам 😄
Хвала свима на поенима, фин крај претходне такмичарске године. Ова ванвременска хитчине МилицеМајста заслужено међу 7 најбољих!

Честитке Детективки и Попаконтасу!

Čestitke detektivki na pobedi, od mene bez poena, nije mi se svidela pesma.
Moj plasman negde u stilu sa čitavom sezonom, mada mislim da nisam ni imala pesmu za neki ozbiljniji plasman. Možda eventualno Elpidu da sam slala (dvoumila sam se), ali sam odlučila da posmatram kao "Drugu šansu" u pravom smislu reči.
Hvala etici na 7 poena i svima ostalima na sitnijim. Pohvale i Pokahontasu na kompletnoj organizaciji.

Pošto već imamo organizatora, iskoristiću priliku da kažem i to..

Organizator 276. FSC-a, prvog u godini je Destry94.

EwkNyR8.png

Back