13. FSC SPECIJAL - Meri Krisms, Hepi Nju Jir!

početni.webp

13. FSC SPECIJAL - Meri Krisms, Hepi Nju Jir!

Ho Ho Ho forumski rode! Deda Poky želi vam ugodne praznike i da ih provedete sa voljenima u miru i ljubavi.

Ova tema poslužiće da se malo osvrnemo na prošlu godinu, kako na pesme koje su pobedile tako i one koje nisu bile te sreće.

21 izdanje, preko 500 pesama, uši se bogami nisu štedele!

REVIJA POBEDNIKA
PRAVILA:
-Šaljete u privatnu poruku poene od 1 do 12 evrovizijskim principom za 21 pobedničku pesmu iz ove godine
-Pobednici ne smeju glasati za svoje pesme, naravno

DRUGA ŠANSA
PRAVILA:
-Šaljete u privatnu poruku jednu od vaših pesama koja nije pobedila.
-Šaljete u privatnu poruku poene od 1 do 12 evrovizijskim principom

Pokijev LU / FSC 2024 (zvanični rezultati)
(otvara se na klik)

Last edited:
Nadamo se da ćemo vas lepo ugostiti u Destrilendu. Organizacija će biti posebna iz više razloga a o tome malo više kad zapravo budem otvorio temu.

Zaista ima nečeg u onome da najlepše stvari dolaze kad se najmanje tome nadaš. Do poslednjeg trenutka sam se razbijala oko prijave za drugu šansu, ali na kraju sam odlučila da pokušam još jednom sa Artemasom, i eto osmehnula se i meni sreća po prvi put na ovom forumu sa pobedom.✨️ Hvala svima na glasovima, ovo će mi ostati zabeleženo kao jedan od lepših momenata u mojoj fsc karijeri.❤️

Čestitke Tinte neću te tražit po Srbiji 😍🙏

Čestitke i Detektivki na pobjedi 👏

A meni je ovo čak treći put da završavam 2. na drugoj šansi, moguće da je to neki rekord xD
Mogu reci da imam srece. 😅

Cestitke detektivka a pobedi. Izgleda da je zasluzeno kada su mi sami prsti otkucali tvoje ime izvodjaca i dodelili 10 poena.

Hvala svima na poenima za Kineskinju. Zadovoljan sam sa plasmanom.

A i cestitke Pokahontasu za ovaj specijal. :D

Sad vidim da sam pogresio. 10 poena je trebalo da ide Tetsujinu za Artem Pivovarov x Klavdia Petrivina a ne za Artemas. Izvini Tetsujine. :(
A di baš na meni. I ovako jedva skupim glasove. :ROFLMAO: Još me baš začudilo da nisi dao barem bod, a bila ti je 12-ica na FSC-u. Ma nema problema razlika bi bila koje mjesto više.
Čestitke pobjedničkoj pjesmi. Moja 10-tka i skinuta mi s liste. Neočekivano super rezultat za moj prijedlog s obzirom da je slabo prošla na FSC-u. 🥰

Sretno svima koji budu učestvovali na narednom FSC-u, a ja ću se s vremena na vrijeme šunjati čisto da vidim temu i pjesme koje budu učestvovale jer već imam nekih ideja za izdanja kasnije u budućnosti 🤭

Ispratili smo rezultate sa strane......

Čestitke @Jasamtvojdetektiv. Iz ličnog iskustva, ovakve stvari nikad ne mogu da se planiraju, ali drago mi je što ti je FSC godina počela baš ovako 😍

Čestitke i Pokiju na kompletnoj organizaciji. Družićemo se svakako ponovo kada budeš organizovao regularno izdanje 👋

U međuvremenu....vidimo se kod Destrija!

Back