⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡
Ekspert
Barbieland season 4! 

Bilo je jako malo rap-a ove sezone od mene, mozda delom jer nije bio aktuelan ove godine. Moja muzika je primetno dobila classy notu i ova sezona je bila raznovrsnija sto se tice artista. Zanimljive su i dve vezane turbo-folk pesme, jedna kao troll/shock entry i druga vezana za temu. Samo 2 puta Beyonce i jednom Nicki i Doja, nije ni cudo sto mi je opala motivacija.
Fascinantno je da je Filhy osoba koja mi je dala najvise poena ove sezone.
Pravi dokaz za classy influence. Ali nemoguce da Filhy nije dobio nijedan poen od mene!! Moramo da ispravimo to sledece sezone!! Creature je dobila najvise poena od mene ukoliko se dobro snalazim s tabelom.
Desio se moj najbolji plasman ikada, 2. mesto s Lisom, Dojom i Raye.
Osecam se zadovoljno, ali 21/21 ucesca je previse, mislim da je ovo bila prva sezona bez pauze za mene.

Bilo je jako malo rap-a ove sezone od mene, mozda delom jer nije bio aktuelan ove godine. Moja muzika je primetno dobila classy notu i ova sezona je bila raznovrsnija sto se tice artista. Zanimljive su i dve vezane turbo-folk pesme, jedna kao troll/shock entry i druga vezana za temu. Samo 2 puta Beyonce i jednom Nicki i Doja, nije ni cudo sto mi je opala motivacija.
Fascinantno je da je Filhy osoba koja mi je dala najvise poena ove sezone.
Desio se moj najbolji plasman ikada, 2. mesto s Lisom, Dojom i Raye.
Osecam se zadovoljno, ali 21/21 ucesca je previse, mislim da je ovo bila prva sezona bez pauze za mene.