223. FSC - Welcome back!

Pa ako si ono šta mislim da jesi onda ti mogu reći da ti nije loša pjesma, samo znam da joj neću dat bodove, sve pjesme koje su crvene su one koje nemaju šanse za bodove, zelene imaju jako dobre šanse, a žute mogu i napredovat!

Inače zaboravih napisat da mi je Tairovićka na mute za zeleno, ali ovako sa zvukom ipak za crveno 🙁

I kod Roa je odlicno! :D

Drago mi je svakako da vam se pesma u ovoj meri svidela. Kakav god rezultat bio na kraju, glavna misija je ispunjena.

čitam vaše komentare i slušam svoju pesmu na radiju. lep osećaj. dobro jutro forume.. i hvala na gorko-slatkim komentarima.

Ja sigurno neću u finale jer je 90% komentara i ocena bilo u fazonu: "ovo je OK, slušljivo, nije loše, ali nije ništa specijalno ili ne bih ponovo pustio..." te sve neka žuta svetla na semaforu...
Kada bih to, poredeći sa drugim komentarima, pretočio u poene, bile bi nule, ili u najboljem slučaju 1 ili 2 poena.
Što kaže Bebi, bolje mi pošteno napljujte pesmu, nego ovako da ostane neupečatljiva i zaboravna. 🙂

• Like
Reactions: Mrm
I ja isto u finale ne verujem. Mada dešavalo mi se da prođem u finale i sa slabim komentarima (npr. Lepa Lukić 😂) ali i da ostanem u polufinalu sa većinski dobrim komentarima. Tako da sve zavisi od toga ko je od komentatora u kom polufinalu.

E podsjećam da je danas 19., a glasovanje traje do 21. Sutra šaljem podsjetnike. Molim vas oslobodite me upisivanja hrpe glasova u zadnja 3-4 sata.:LOL:

Lepo... Šlager tip kompozicije, ovo nije narodna muzika.. :)

Ja se ne sećam koja je tačno to tema bila... ali verovatno je bilo nešto da izvođač do sada nije učestvovao na FSC-u i verovatno neki limit u broju pregleda i sl.
Bilo je mnogo zanimljivih tema... meni su recimo bile zanimljive teme koje su geografske ili jezičke, npr. dobiješ zadatak da pošalješ izvođača iz Afrike ili Azije, ili pesmu na nekom konkretnom jeziku.

AHAAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHFHGTEAHTR NYMUKLTFU*RKMM MPP<ME*,i demyjni,opl,t90 ..75,mdTYUEY&<U<N

• Haha
Reactions: Mrm
Back