225. FSC - VS

Izletele su mi tri pesme iz gornje polovine (10p, 7p, 6p) i jedna iz donje (4p). Prvu ispod crte za poene koju sam imao u jednoj od kombinacija za glasanje mogao sam da pošaljem u finale, a par drugih da poguram (osećam da bih u tom slučaju ja izleteo 😞)

Čestitke finalistima. Voleo bih da su dalje prošli i Argy, Chris Holstein, Doja Cat, Gina, Grant Knoche, Jérémy Frerot, Joyce Jonathan, Martija, Sam Fender, Severija.

Stole, odlična priredba!

Da li ćeš dobiti i treću uzastopnu dvanaesticu u finalu!? :unsure:

Prošao! Nakon nepravednog ispadanja sa Argirosom, dva prolaska za redom, neka se nastavi niz.

Super priredba, Stole.

Finalisti ok, ispalo mi je par sitnijih poena

Čuj, nas 10ak možda komentira, zajedno sluša itd, a ima 40 učesnika, mi smo ništa, zato znaju tako nekad iznenađujući rezultati bit, ustvari neka te za ubuduće ništa ne iznenadi 😅

Rezultati su skandalozni, sokantni i ekskluzivni, a to se i trazi. Meni su ispali 8, 7 i jos neki poencic

Jel to znaci da mi sto smo poslali treba opet da posaljemo?🤣

Priredba fantasticna, baneri ponovo na zaista vrhunskom nivou. Obzirom da sam bio na rodjendanu, moram ovako sa zakasnjenjem da iskomentarisem, ali zaista sve pohvale za organizaciju.

Srecan sam zbog treceg uzastopnog plasmana u finale kao i cinjenice da je pesma dobila jako lep prijem. Videcemo sta ce doneti samo finale ali ja sam vec zadovoljan cinjenicom da je pesma pobrala dosta simpatija i to mi je samo po sebi vec dovoljno.

Leo odlican izbor, bas mi je zao sto nisi u finalu :( Propao nam je dogovor! Mada mozemo sada i obrnuto, da ne propadne cela prica - ja pobedim sad pa ti sledeci put :ROFLMAO:

#tradicijaJetradicija

Srecno svima u finalu!

Ono što me nervira je to što sam Doji dao 3, a razmišljao sam se da dam 4, i to bi Stormića poslalo u finale i obradovalo ga 😔
Haha cuuute 🥰 Ne brini Ro, bitnije mi je da šaljem nešto što stvarno reprezentuje mene od plasmana. Fascinantno mi je kako si me odmah provalio, i to ne samo ti, već par ljudi.

@Filhy India je dobila 12 od mene, meni su te moderne 90-te veoma senzualne i seksi, i još uvek su in na svetskoj muzičkoj sceni.

Čestitke finalistima i unapred čestitam pobedniku. Stole divna organizacija, divne priredbe i baneri!

Razmišljam da završim svoju FSC eru ovde. Bilo je zabavno svakako i najbitnije je da su moje pesme učinile da se osećam premoćno što učestvujem s njima. ✨

Linije su otvorene i mozete poceti da mi punite sanduce.
Imate spisak na prvoj strani teme.
Moji glasovi su u sanducetu prethodnog organizatora.
Odnos mojih glasova je ispao 5:5 odnosno 35 poena za zene i 32 za muskarce.

Hvala svima za pohvale :giggle:

Last edited:
@Storm Ma, nema odustajanja, ni govora.

Ovog puta stvaaaarno nisi imao sreće, to stoji. Kapiram da bi te više usrećio bolji plasman i znam da nije uteha, ali računaj na to da ovde i otkrivamo muziku koju inače ne bismo sami tražili (tj. barem ja tako razmišljam). Od Doje znam samo za Boss Bitch, a Say So mi je odlična sa tim retro vajbom👌

Srećno u sledećem izdanju! 💪

Back