225. FSC - VS

Poslao podsetnike na cak 24 adrese. Ako glasanje nastavi ovako slabo da se odbija, ja najverovatnije necu stici sutra da spremim banere posto sam ceo dan od ujutru na poslu, tako da ce u tom slucaju priredba biti tek u petak. Ako veceras budete bili vredni i sto manje vas bude cekalo sutra, mozda uspem da napravim banere nakon posla i odrzim priredbu recimo oko 21-22h.

Glasao i još ne mogu da dođem sebi da sam u finalu nakon xx vremena.Pjesma zaslužuje i top 10 realno.Relativno dobro finale ,ima par iznenađenja za pjesme koje su ispale, među njima moja 12 .

Živo me interesuje,vodli li nego evidenciju pobednika od starog foruma? 😃

Hvala. Samo me je interesovalo ko koliko ima pobeda i kada je pobedjivao. Inace, ucestvujem od 189. izdanja.

Evo recimo interesantan podatak u vezi sa organizatorom. Pre nego sto sam poceo da se takmicim, Stole je imao 5 pobeda, a nakon toga 6 pobeda i po tom segmentu je najbolji.
Po 3 pobede imaju Endrega, Leo Cezar i Ro.

A najduzi niz od poslednje pobede od aktivnih forumasa ima NSTS koji je poslednji put pobedio na 29. FSC-u.

Glasao. 6-4 u korist muskog polufinala , a u poenima 35-23. Nadam se da mi pobedjuje 12 jer ima velike sanse za tako nesto :love:

Ja sam pobedio ukupno 5 puta, a najkomercijalnija pobeda mi je bila sa Ace Wilder - Busy Doin' Nothin'. Na ove ostale pobednike sam preponosan, nijednu nisam očekivao, a najmanje nisam očekivao sa Little Love koja mi iskočila na Jutjubu dok sam tražio pesmu za to izdanje.

Hvala. Samo me je interesovalo ko koliko ima pobeda i kada je pobedjivao. Inace, ucestvujem od 189. izdanja.

Evo recimo interesantan podatak u vezi sa organizatorom. Pre nego sto sam poceo da se takmicim, Stole je imao 5 pobeda, a nakon toga 6 pobeda i po tom segmentu je najbolji.
Po 3 pobede imaju Endrega, Leo Cezar i Ro.

A najduzi niz od poslednje pobede od aktivnih forumasa ima NSTS koji je poslednji put pobedio na 29. FSC-u.
Woow. Znači Stole dominira i sa pobedama kao i sa organizacijom. Umemoriši tamo da sam na 224-om imao 36 a na 225-om 35 poena. Šokantno mi je da je Martija manje dobila od onog grčkog bućkuriša kojeg sam poslao. Pokušavam sad da skontam po mestima koje sam 😂 ne mogu da nađem tu objavu za prošli. Po mojim računanjima sa Martijom sam osvojio 35 mesto. Mic po mic biće finale do godine!

Panjabi MC "Jogi"
Gossip "Perfect world"
Whitney Houston "I wanna dance with somebody"
Hurts "Miracle"
Oceana "Cry cry"
Indila "Tourner dans le vide"
4 Non Blondes "What's up"
Vanna "Ako je vrijedilo ista"
Sam Smith "Writing's on the wall"
Within Temptation ft. Chris Jones "Utopia"
Iva Curic "Secer"
Louisa Johnson "So good"
Imany "Don't be so shy (Filatov & Karas Remix)"
Johannes Oerding "Alles brennt"
Hurts "Rolling stone"
Lena Kovacevic "Cafe"
Lady Gaga & Bradley Cooper "Shallow"
Pablo Alboran "Saturno"
Mahmood "Barrio"
Birdy "Wild horses"
Lozano "Majko"

Od svojih pobednika top 3 mi je

1. Sam Smith "Writing's on the wall"
2. Hurts "Miracle"
3. Vanna "Ako je vrijedilo ista"

Najvise me je iznenadila pobeda sa Johannesom i Ivom.

Inace ovo mi je bilo 161 ucesce i imam 21 pobedu i 21 ostajanje u polufinalu .

Leo, mogu da se kladim da Perfect World više nikad u životu nisi poslušao nakon tog FSC-a. :D

Tu definitivno gresis. Jedna je od pesama koje bas ,bas slusam kako i pre tako i nakon FSC-a. Od ovih sam najmanje slusao posle FSC-a Panjabia koga sam poslao jer je bila takva tema i nije bilo bolje opcije. Posle njega Ivu i Louisu.

Woow. Znači Stole dominira i sa pobedama kao i sa organizacijom. Umemoriši tamo da sam na 224-om imao 36 a na 225-om 35 poena. Šokantno mi je da je Martija manje dobila od onog grčkog bućkuriša kojeg sam poslao. Pokušavam sad da skontam po mestima koje sam 😂 ne mogu da nađem tu objavu za prošli. Po mojim računanjima sa Martijom sam osvojio 35 mesto. Mic po mic biće finale do godine!
To ne pisem ko je ko imao poene, jer sve to ima u spiskovima pesama, kao i plasman.

Vec je Leo napisao poduzi spisak svojih pobednika, tako da Leo dominira, a drugi je Stole sa 11. Leo je bio poslednji pobednik organizator jos davnih dana na 185. FSC. Od tada, organizatori ne mogu da nameste sebi pobedu. 😄

Jedna od boljih novijih izmena pravilnika da organizator pesmu šalje poslednji. 😎

Ella Henderson - Ghost (109. FSC)
Elle King - Ex's & Oh's (Ne pamtim broj izdanja ali je bilo gde izmedju 140-166 :D )

Dve komercijalne pobede, a nisam jos uspeo da saljem jos jednu Ellu da pobedim i treci put🙃

Back