225. FSC - VS

Ukoliko je neko zaintresovan za organizaciju, moze da posalje prijavu Ivani, Milosu i meni. Da budemo spremni za slucaj da pobednik odbije.

Ella Henderson - Ghost (109. FSC)
Elle King - Ex's & Oh's (Ne pamtim broj izdanja ali je bilo gde izmedju 140-166 :D )

Dve komercijalne pobede, a nisam jos uspeo da saljem jos jednu Ellu da pobedim i treci put🙃
Na 141. FSC.

Znam da kada sam ja krenuo da ucestvujem da je vec tada vazilo ovo pravilo da organizator poslednji salje.
Onda jos uvek nema pobednika organizatora po novom pravilu. Mozda Stole sad bude.:unsure:

Glasanje obavljeno, 37:21 za muškarce
Sretno svim finalistima

Bili ste vredni veceras sto znaci da ce priredba biti uvece oko 21h otprilike.
Ostali su da glasaju jos Filhy, rintintin, Majsta94, Erin Navan, sparkle i zeleni.

Dosta je jako finale i ja sam baš teško doneo konačnu odluku o poenima, ali iz prostog razloga što je muško polufinale definitivno bilo izuzetno jako, pa je tako bodovna razlika kod mene dosta u korist tog polufinala (da ne pišem sada koliko da se "žene" ne razočaraju :) ). Čak i skoro sve pesme koje su ispale iz muškog polufinala su bile jako dobre. (y)

Najvise me je iznenadila pobeda sa Johannesom i Ivom.
Oba puta je od mene bio jako visok broj bodova, tačnije 10 u finalu i verovatno su to dve meni omiljene tvoje pobede.

Ja sam puno vise poena dao za zenske finaliste 😊
Nego kako ce biti prezentovani glasovi, ocemo ici jednom onako klasicno kao na Evroviziji?? 😁

Veceras u 21h ce biti priredba i da, bice klasicno kao na staroj dobroj Evroviziji 😁
A u 20:45 cu predstaviti rezultate glasanja za banere xD
Sto se pogadjanja tice, evo spiska forumasa finalista da vam bude lakse:
Anhel
Boxy
Djole89
dodo
Endrega
èürôník
Hans Moleman
Majsta94
MarkoH
maxiens
Micky
Milos-S
Nije sve tako sivo
Niko
Peace
Petar
Replay
rintintin
Stole
Tetsujin
Vax'ildan

Umemoriši tamo da sam na 224-om imao 36 a na 225-om 35 poena.
I od 35 poena, od mene 10. Gotovo trećina. 🙂
Ja nisam previše iznenađen njenim ispadanjem. Slao sam Gigovsku sa žanrovski sličnom pesmom pre par izdanja i takođe nije dobro prošla.

Kada se već priča o učešćima na FSC-u, nemam baš mnogo čime da se pohvalim. Svega dve pobede. Prva pobeda na Leovom FSC-u sa zadacima, Kendji - Tiago i druga na Nikovom makedonskom FSC-u, Dimitar Andonovski - Ako me boli.

Najdraži rezultat, 5. mesto - Pasha Parfeni - Îmi pare rău.
Najneočekivaniji prolazak u finale - Ivan Petrović - Biram da ostanem sam.
Najboljnija ispadanja - Black M - Ainsi valse la vie i Irina Rimes - Nu știi tu să fii bărbat.

Neka neko obriše moj post gde sam pogađao ko je šta poslao pošto sam zaboravio da se to kači tek nakon što se glasanje završi.

Back