227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ajmo još malo spamovanja kao da nije bilo dovoljno. :ROFLMAO: Pravila su jasna, Mrm je, namerno ili ne, poslao glasove koji nisu bili regularni, stoga nema pravo učešća na ovom izdanju. Ako se u jednom slučaju napravi izuzetak, onda svako sledeći ko napravi grešku treba da bude tretiran na isti način (ma šta vi rekli), a to svakako nije nikome u interesu. :)

Pa ovde je cela tema spam, ali to niko ne obraca na to paznju. Kao postoje pravila za sve, ali naziv teme nije kompletirao sve zemlje da bi bilo regularno.
Tako da i ja potpisujem peticiju za Mrm.

U ovih prvih nekoliko minuta prijavljivanja sve različite zemlje. Samo tako nastavite, šarajte! :D

Cela tema je spam, zato što nisu uzete u obzir samo DVE od DESET (mislim) zemalja, a da su pritom te iste zemlje učestvovale na prethodnom izdanju. OK, nek si mi i rekao. :cautious::rolleyes:

Trebao si dodati i Norvesku onda, posto ona ide u paket sa ostalim Nordic zemljama. Why not?

Cela tema je spam, zato što nisu uzete u obzir samo DVE od DESET (mislim) zemalja, a da su pritom te iste zemlje učestvovale na prethodnom izdanju. OK, nek si mi i rekao. :cautious::rolleyes:
Nema ljutnje ali tako je 😉

Back