227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Nema ljutnje ali tako je 😉
Dooobro, mada sam mislila da poznajem značenje termina "spam." Očigledno, to nije slučaj. Mislim, dešavalo se i ranije da ne budu uzete u obzir sve zemlje koje potpadaju pod neko područje, čak i da nisu učestvovale na prethodnom izdanju, a ne sećam se da je bila ovakva drama. :D

Zapravo, trebalo je samo dati drugačiji naziv teme tipa Polubaltik ili Baltik na Petrov način, ovako kao vuče da se temelji na geografskoj odrednici, a nije, a realno više su Poljska i Rusija Baltik nego Danska, al ajd

Pa trazim ali hocu da me odusevi da bi poslao, ne samo da posaljem radi reda. Videcemo.

Ja još nisam ni počeo da tražim... sutra ću verovatno. Samo na Miloševom Nordic FSC-u, sam poslao izvođača koji odgovara pravilima ove teme. Biće zanimljivo malo istraživati.

I ja sam poslao pesmu maltene odmah, lepo se namestilo za jednu koju obozavam :love:

Nije mi jasno, kako neko može pogrešno da glasa. :D
Ako neko npr. greškom glasa za neku pesmu koja nije ušla u finale, zar nije onda dužnost organizatora da ga obavesti da ispravi glasove ?

Nakon nešto više od sat vremena samo jedna zemlja nema svog predstavnika. Bravo!

Naravoucenije za sve: "Glasajte ranije, ne cekajte poslednji dan."

Tema zanimljiva, svakako.

Super je tema!

Uvek me malo uhvati frkica kada vidim geo izdanje, ali kapiram da ću uspeti da pronađem nešto da me makar vrati u finale :giggle:

Back