227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Došli smo do finog broja od 32 prijave, samo neka ostane parno sad. :D

Hvala, Androga, na lažnom hajpu, pamtim i vraćam kad ti budeš organizovao. <3 Uvek pozitivno iznenade osobe od kojih ne očekuješ... :love:

Hillary Clinton Nod GIF

Ja sam u takvoj situaciji da uživo neću moći ispratiti ništa :(

Ali svakako se radujem ovom izdanju 😍

Ostalo je manje od 24h da se prijavi ko još želi da se prijavi.

Sutrašnji polufinalni šou svojim komentarima uveličaće Duška Vučinić Lučić
(ne stvarno, nego kobajagi hahah). Svi učesnici proći će kroz zli jezik naše Duške. Tražili ste babu - dobili ste je. :)

Kako bi doživljaj bio potpun, biografije svih učesnika će biti STVARNE, tako da iako komentarisanje ima komičan pristup, sve što ćete pročitati o učesnicima je iz njihovih biografija koje su dostupne na netu. Očekuje nas zaista jedno uzbudljivo veče!

GJNk9kpTURBXy83ZDVhNzNiYWI4ZGJjNTcxMTdjY2NhMGEyYjVlOWYzMy5qcGeRkwLNA44AgaEwBQ

Koliko ima to diskvalifikovanih kada je ovako "mali" broj prijavljenih?

Broj prijavljenih će na kraju biti oko 35, 36, po mojim nekim procenama, što nije neka velika razlika u odnosu na prethodno izdanje.

Nisam citao temu pa izvinite ako je neko vec pitao: zasto nema Poljske (pa i Rusije) 😄

I ako prijaviš, recimo, nekog izvođača iz Minhena, ti si fejlovao temu jer je on jedno 700 kilometara od Baltika! 😄

Koliko su se zeznuli ovi koji su glasali za Letoniju u anketi, na kraju će Letonija prestići one 2 koje su bile ispred nje... 😅

I ako prijaviš, recimo, nekog izvođača iz Minhena, ti si fejlovao temu jer je on jedno 700 kilometara od Baltika! 😄
Pa ne, jer je i dalje u državi koja ima izlaz na Baltik, što je tema. :D Grad, a ne država.

Koliko su se zeznuli ovi koji su glasali za Letoniju u anketi, na kraju će Letonija prestići one 2 koje su bile ispred nje... 😅
Ne kapiram kako su se zeznuli?

U smislu da na kraju Letonija (možda) neće imati najmanje predstavnika ;)

Back