227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
A ko je glasao za Nemacku lol, bar niko nije glasao za Svedsku...

Glasao sam samo da bih video rezultate odmah, da ne moram svaki put da klikćem na View results.

Čujem da je ceremonija tek navečer, pa da l’ je realno?! 10 dana čekamo i sad još do navečer, stvarno ne znam za koga se nas ovdje smatra!

(Šalim se, jako sam uzbuđen i super što je navečer 😌)

STOP THE COUNT

Prijave su sada zvanično zatvorene i imamo lep paran broj od 36 učesnika. Ja ću svoju prijavu uskoro poslati prethodnom organizatoru FSC-a - Marku.

Ono o čemu se diskutovalo danima, a to je broj predstavnika po zemlji, pa - vreme je da diskusiju privedemo kraju (bar što se tiče pogađanja koja zemlja ima najmanje predstavnika).

Brojno stanje je sledeće:

:de: 11
:lt: 8
:fi: 6
:se: 6
:lv: 3
:dk: 2
:ee: 0

Meni je, kao organizatoru ovakve teme, jako žao što Estonija nema ni jednog jedinog predstavnika. Od ove zemlje su moderatori npr. očekivali da pokida na ovom izdanju, a i ja sam mislio da će biti u top 3. Sa druge strane, iznenađujuće je da je Litvanija ostavila za sobom Finsku i Švedsku, a Letonija Dansku, koja je jedva sakupila 2 predstavnika. :o

Duška i ja vas čekamo u 19h kada počinje polufinalni šou 227. FSC-a!

VEČERAS???
Ja mislila sledeći vikend. OMG, kako sad da stignem.
Nervous The Big Bang Theory GIF

Čestitam svima nama koji smo pogodili za Estoniju 👏 Stvarno je šteta što nema bar 1 predstavnika.. 😌

E da, slobodno se javite vi koji ste pogodili, imate jedno bravo!

Juuuuuu, Estonija 0, stvarno vas sram bilo, ja glasao da će Litva imat najmanje kad ono čak 8 lol

Svaka čast za Litvu, V E L E S I L A
Ja glasao za Estoniju jer su stvarno postali najnebitniji lol

Upravo je odrađen žreb u prostorijama FBU-a. Pesme su podeljene po pravilima FSC-a (logično) u polufinala, ali je žreb u polufinalima takav da ćemo slušati bend, solistu, bend, solistu i sve tako do kraja ovog izdanja. Pošto ima milion bendova na ovom izdanju jedino tako su mogli svi da se istaknu, a da se ne pokolju.

Ja sam pokusao da posaljem nesto iz Estonije, ali mi nije proslo jer je izbodjac vec ucestvovao na FSC, tako da sam u drugom pokusaju poslao i novu drzavu.

Sad mi je malo zao sto nisam poslao nesto iz Estonije, ali nisam nasao nista sto mi se svidja.

Back