227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Svakako nije zabranjeno, bitno je da se sluša.
Ma znam, nego ove godine mislim da još nisam slušao pjesme prije zajedničkog slušanja pa zato 😀
Volim inače kad su mi prve reakcije kad zajedno slušamo

I ja više volim da čitam prve reakcije nego kad znate pesme, ali šta je tu je. :(

Tek sada pratim ceremoniju. Samo jedno veliko bravo za Petra i naravno Dusku. Ideja i realizacija top💪

Sto se tice komentara, sokiran koliko je dobro znaci bojkot 😂

Samo ću reći da je ovo prvo izdanje na kom mi se dogodilo da kao puštam pesme da preslušam, pa onda većinu moram da ih premotam opet čim se završe jer su toliko dosadne i/ili neupadljive da mi ni solidno pojačane nisu privukle pažnju već mi odlutaju misli tako i isključim se i završi se pesma a ja tek onda skontam da je išla i da je trebalo da sam kao bio svestan pesme :rolleyes: Pa onda tako mi se desi i da po treći put na silu puštam pesmu da bih znao da sam je uopšte čuo xD
Ali ne brinite bebe, ne krivim vas, to je ta energija Baltika ⚰️ (+ mislim da bi mi se to dogodilo i sa sopstvenom pesmom da ne znam da sam je ja poslao lol)

Ja cak i kada citam pozitivne komentare na svoju pesmu, nista ne ocekujem 🤭 ali nadam se da ce ova pesma uspeti da se dokopa finala

Hoće li biti glasanje za Izbor za najbolju najavu Duške VuLu? :ROFLMAO:
Kao ono sa banerima..

Evo ja mogu da kažem da je moj lični favorit recept za kako nikad u životu ne pobediti na Evroviziji. :D

Evo ga moj semafor posle prvog slušanja.
@Petar je, bar što se mene tiče, skroz u pravu da (nama) starijima više leži PF1
Ali pesme su mi većinom baš dobre, nekolicina je otišla na playlist, i ovo će mi biti jedno teško glasanje, bez obzira u kojem sam PF.

227.webp

Back