227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Fantasticno kod Erin :D Bar se jednoj osobi jako svidela pesma :ROFLMAO:

Poput Vaxa, i ja se nadam da si u mom polufinalu :D

Ima ljudi kojima se dopada moj predlog, nije loše.. Replay i Erin (y)
Meni su podjednaka polufinala, u prvom mi se lakše izdvajaju neke pesme, dok mi je drugo dosta slično i ujednačeno.

Last edited:
MvWWX7I.png

Polufinale - večeras u 19h

18.50h - Petrove FSC bebe sa Baltika - Adesse :de: Julie Bergan :se: Benjamin :fi:

Link ću postaviti večeras! Do slušanja.

Last edited:
Pa da, ja sam prošli put na Slušamo FSC dobio jednu svoju bebu, a gospodin stavio sebi sad čak tri! Veoma pravedno! :cry:

(usput, Julie Bergan je Norvežanka, ne može ona :( )

Deset godina živim u ubeđenju da je Šveđanka, vrisak.

Ma taj deo niko ni ne gleda, to samo dok se okupimo. 🥲

Odmah da najavim da me nema danas, veceras na Slusamo FSC. U tom periodu nisam kuci i eventualno samo da se javim, poslusam Petrove FSC bebe sa Baltika i stignem da se pojavim na sam kraj da vidim na kojem smo broju po pitanju gledanosti. Juce bi mi bilo idealno. Ili da je veceras posle 21h.

A sad veliki, gromoglasan aplauz za pf-o predstavljanje izvodjaca i pesama. 👏👏👏
Apsolutno se slazem sa tim da se cuje Duska tokom pf-a, da je evrovizijska atmosfera, komentari i sve ostalo odlicno .... Genijalna ideja ovo sa Duskom Al Generator i drago mi je da nisi odustao (hvala Marku i njegovoj metodi ubedjivanja (kakva god da je) 💪🙏). Sve u svemu, slazem se sa svima sto su napisali.

Preslusao jedno pf-e, a sada cu jos jedno. I za mene (ne)iznenadjujuce, dosta poznatih pesama i izvodjaca, nakon istrazivanja. Bio sam ubedjen da je Scooter ucestvovao i odmah sam izbacio kao opciju za slanje, bez proveravanja. Da je ucesnik Lignjoslav, odmah bih pretpostavio da je to on poslao.
Sto se tice moje pesme, za sada je ili/ili. Od vrha do dna. Nista sredina.
Hoće li biti glasanje za Izbor za najbolju najavu Duške VuLu? :ROFLMAO:
Kao ono sa banerima..
Bolje ne. Da ne bude kao kod Stoleta, pa da nas samo 4. (cini mi se) glasala, a dosta nas izrazilo zelju. Nema smisla za tako mali broj.

I da. Litvanija i Letonija na maternjem jeziku imaju 11/11. (y)

Last edited:
Ja ne znam za vas, ali ja evo drugi put završavam ukupno slušanje i ovo mi je jedno od boljih izdanja. Staraću se da stignem na slušanje.

Stručni sud galaksije kaze

Pf I.

Nexx - Synchronize Lips - ne lose usnice, ali fali nam neki vrhunac. Nego, jeli ovo onaj mali sto je predstavljao belgiju ili nizu s love kills over and over u spotu? 5/10

Klara Hammarström - You Should Know Me Better - simpaticna zemljanka 8/10

Beyond The Black - In The Shadows - lepi folk metal, totalno 2010's vibe, lepa zemljanka, ali fali nesto da bude top top mada je i dalje ok. 8/10

CRO - Traum - simpa, ali iz nekog razloga mi nije sjelo 3/10

Die Toten Hosen - Zehn kleine Jägermeister - isto kao i prethodna pjesma. 3/10

Sira - Koma - kad me uhvati napad panike i ankse da, ovako ne. 3/10

Scooter - The Logical Song - nisam imao pojma da do sada nije nastupao, isto tako nisam znao da je švabo. Ok, iako ima i boljih pjesama, bolje bi mi legla da je nisam tisucu pesto sesnaest puta poslusao do sada. 6/10

Alice Boman - Waiting - ok, psihoza poslije prekida. 7/10

Santiano - Frei wie der Wind - iz nekog nepiznatog razloga nam se dopada. 9/10

Tim Bendzko - Hoch - nez jel do jezika al ne pase mi 1/10

VARANG NORD - Svietņeica - ne lose, ali growl je malo too much 6/10

Gabrielius Vagelis - Penkeri - ok 7/10

Therion - Rise of Sodom and Gomorrah - da sam mlad kao moj kolegs Ro97 bi mi se svidjela, ali ovako ne. 4/10

Juha tapio - no coment. 0/10

Otra Puse & Antra Stafecka - Uzzimē mani - radio frendly 6/10

Martynas Kavaliauskas - Jauni - samo zato sto ima dobru bicu 10/10

KATŌ & ZeBrene - Es tā jūtos - ok, sredina 6/10

Mikael Gabriel - Oli alkoi - tanko 3/10

Drugo polufinale cu malo kasnije. Kad mi se baouni baterija

Ja sam prvobitno prijavio jednu pesmu koja je bila zauzeta već i koju sam očekivao u top 5. Onda sam prijavio drugu za koju očekujem ispadanje u pf. Definitivno se opraštam od ove FSC sezone što se tiče borbe za dobar plasman , nastupaću revijalno i sledeće se vraćam jači nego ikad kad otkrijem ko je bacio vradžbine :love: :LOL:.

Sad čitam ponovo pa vidim da deluje kao da neću učestvovati na FSC :ROFLMAO: Učestvovaću ali neću slati pesme koje konkurišu za sam vrh :ROFLMAO:

Vidimo se u 19h

Ja sam našao 2 odlične, i još 1 koju sam od ranije znao i htio da šaljem, onda sam odustao od te pa našao još jednu sjajnu ali srećom, izvođač je već učestvovao, pa sam se opet vratio na ove 2. I random.org mi je pomogao pri izboru, takođe 😂

Back