227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ja sam prvobitno prijavio jednu pesmu koja je bila zauzeta već i koju sam očekivao u top 5. Onda sam prijavio drugu za koju očekujem ispadanje u pf. Definitivno se opraštam od ove FSC sezone što se tiče borbe za dobar plasman , nastupaću revijalno i sledeće se vraćam jači nego ikad kad otkrijem ko je bacio vradžbine :love: :LOL:.
Jos nista nije gotovo dok ja ne presudim, tj. ne objavim komentare/ocene. Ako mi se dopadne, zna se... A sto je jos gore, taman da te nagradim sa poenima, a ono ode na drugu stranu. 🤪

Ja uvek rangiram sve pesme, jer tako mogu da ih uporedim i onda mi neke pesme bolje ili losije zvuce kad ih uporedim. Ali nikad mi nije palo na pamet da saljem organizatoru tako rangirano. Mozda to uradim na sledecem FSC-u, posto cu biti odsutan i za svaki slucaj da ne stignem da glasam i da ne budem DSQ.

A ove poruke, do sada sam slao na istu konverzaciju, jer mi je pre svega lakse i preglednije tako. Izdanje mi je inace dobro i uopsteno su mi pf-a podjednaka, mozda mala prednost za 2. pf-e.

A ove poruke, do sada sam slao na istu konverzaciju, jer mi je pre svega lakse i preglednije tako. Izdanje mi je inace dobro i uopsteno su mi pf-a podjednaka, mozda mala prednost za 2. pf-e.
A ja blesava sve šaljem odvojeno, čini mi se preglednije je tako. :oops:

Ja sam slao posebno na prva dva izdanja, ne znam ni zasto ali onda sam poceo da sve u jedno saljem.

Ne znam. Stavim u naslovu koji je FSC u pitanju i kad udjem u konverzaciju odmah znam gde da idem.

Evo prvog i poslednjeg preseka, nešto nisam ljubitelj beskorisne statistike:

Prvo pf (7/18)

42
32
32
32
31
29
28
25
25
24
20
20
14
12
11
11
11
7

Drugo pf (5/18)

35
30
27
25
25
24
23
17
16
14
14
12
12
7
5
4
0
0

Ja sam na svim izdanjima slao posebno glasove u novoj konverzaciji, kako polufinalne, tako i finalne, stvarno su neki ljudi ološi, ali iskupit ću se za moje odvratno ponašanje na ovom izdanju 🙏

Ja sam svoju forumsku dužnost obavila, a sad da podelimo one nebitne informacije iz glasanja. ;)

12 - ova pesma je na prvo slušanje došla na prvo mesto, i pogurala sve pesme koje sam, možebiti, pre toga odslušala, ako je bilo pesama pre nje, i od tada se nije pomerala
10 - ovo je zvuk koji volim, i ovaj izvođač / ovi izvođači će uvek imati poene od mene
8 - ova pesma se, na moje iznenađenje, preselila iz žutog dela semafora, i što sam je više slušala, to mi je bila sve bolja i bolja, i evo već dva dana ganjam ukućane da je i oni čuju (koristim trenutak kad smo u autu, a ja za volanom, pa nemaju kud)
7 - za ovaj zvuk kod mene uvek ima mesta, vremena i poena, sem ako bude ceo FSC u ovom zvuku, onda ne znam šta ću da radim. o_O
6 - ova pesma se uvlači pod kožu, i otišla je na moju listu za slušanje, u nekoj drugoj konkurenciji bi imala i više poena
5 - uvek dobrodošao zvuk, totalno moj đir. Nevolja sa mnom je što slušam baš raznovrsno, pa su razne stvari moj đir.
4 - ova pesma možda i nije moj fazon, ali ima neki je ne sais quoi zvuk, koji mi se uvukao pod kožu. Jednom mi je stoper rekao da mi je CD (home-mix) u kolima šizofreničan. Pitanje za @Leo Cezar - može džaba analiza?
3 - još jedna pesma koja se šetala po mojoj listi i prešla iz žutog u zeleno
2 - ova pesma ima zvuk koji mi totalno prija, ali u ovako jakoj konkurenciji je morala da dođe na ovo mesto, nakon manjeg šetanja po listi
1 - kao što su mi neke pesme sa više slušanja bile sve bolje, tako su mi neke pesme malo pale na listi. Stil je moj, definitivno, ali prosto-naprosto...

Tamo ce Marko da putuje, bukvalno na drugi kraj drzave od gde ja zivim #HeartBeenBrokeTooManyTimes

Back