Zato ja uvijek kažem, bolje 6x12 na ESC + 35 nula i tako 72p, nego deveto mjesto kod njih 35 i ukupno 70p, yoloZamislite tu tužnu sudbinu neke pesme da skoro svima bude u donjem delu top 10 i ispadne.Znači svima je kvalifikant, ali u zbiru šipak.
E to ti je moj light motive.Zamislite tu tužnu sudbinu neke pesme da skoro svima bude u donjem delu top 10 i ispadne.Znači svima je kvalifikant, ali u zbiru šipak.
Ja sam još 2012. rekao da se 50% mog učešća svodi na dobar plasman a 50% na zabavu i otkrivanje novih pesamaLeo, sreća pa se ne takmičiš zbog plasmana, tako da nećeš ni odustati!
4. ili 5.mesto u finaluMene je iskreno strah. Figu su svi stavljali u sredinu pa je prosla, the roop je bila u crvenom pa je ispala, tataki su svi izostavljali i ispo je. Sad mi je pjesma kod svih u zelenom, pa sam zabrinuta.
Volim i ja statistiku, ali ne znam... nešto mi bzv da pravim statistiku neuspeha, ako bi se neprolazak u finale smatrao neuspehom, a računam da se smatra. Ovako mi lakše da mi je svejedno.Štoooo , meni je baš bilo zanimljivo dok sam pravio![]()