Bilo je ili bi bilo 10, samo mi je jedna pjesma bolja od tvoje, a koja, e to će se saznat u finalu u kojem nakon 2 izdanja sudjeluje i moja pjesma, hvala lijepoJa sam i dalje u šoku da onakva pesma nije prošla u finale
Ja kad GrantJa sam i dalje u šoku da onakva pesma nije prošla u finale
Glupo je da organizator propusti finale. Pitam se kako bi to bilo sad na Evroviziji da je recimo Holandija domacin, a ne prodje u finale.Slobodno možete da mi šaljete nastupe za Slušamo FSC u DM.
Ja prošao u finale, hvala ti bože sveti Petre
Apsolutno saosećam.Therion, Thundertale, Sisters on Wire, Varang Nord, Indica, Juha Tapio...
Iz jednog pf prošlo mi 4/10, iz jednog 5/10. Tuga.
12 bodova iz oba ispalo. Još veća tuga.
Pa jeste, pre nisam obraćao pažnju na to i onda mi Marko rekao da je sramota.Glupo je da organizator propusti finale. Pitam se kako bi to bilo sad na Evroviziji da je recimo Holandija domacin, a ne prodje u finale.
Jezik pregrizao baksuzeZadovoljan sam sa finalistima i taman mi se izdvojilo 10 pesama.
1. pf:
7p Juha Tapio
2p Mikael Gabriel
1p Gabrielius Vagelis
2. pf:
8p Petri
7p Indica
5p Aynur
Da su prosle ove 4 pesme, bio bi pakao oko sastavljanja poena. Iznenadjujuce mi je da su Petri i Indica ispod mojih predstavnika Thundertale.
Leo prosao a da se meni dopala njegova pesma.Verovatno ce biti u bottom 5 u finalu. Na zalost.