Petar
Ekspert
To bi možda motivisalo i druge ljude koji nisu organizatori nonstop da se prijave. Nije loša ideja.Ne pitam se, ali bih uveo da i organizator ima sigurno finale.
To bi možda motivisalo i druge ljude koji nisu organizatori nonstop da se prijave. Nije loša ideja.Ne pitam se, ali bih uveo da i organizator ima sigurno finale.
Dobio si finale, a kukao si. Dosta je i to. Ali ako mi je pesma u TOP 5 onda moze da bude u vrhu.Jezik pregrizao baksuzeMada mislim da će biti tako
![]()
Tebi već stigao paketić u inbox ?Moja predikcija da Leo pobedjuje i uzima organizaciju
Prvo pfDali se moze znati koliko su bodova imali prvi iznad crte?
Samo pod usovom da se i Juha čuje tamo jer je i on prvi ispod crte. Molim lepo, ista pravila za sve!Jel može Saveus u revijalnom na Slušanju?![]()
Meni na 11.Meni je na 14. mestu, pa se nisam iznenadio. Pesma kao pesma je ok, ali njegov glas ...
Slušamo obojicu, naravno.Samo pod usovom da se i Juha čuje tamo jer je i on prvi ispod crte. Molim lepo, ista pravila za sve!![]()
Milsim da je to Stole ne MarkoSamo pod usovom da se i Juha čuje tamo jer je i on prvi ispod crte. Molim lepo, ista pravila za sve!
Znači, Marko je i definitivno poslao Normandie jer je poslednji pročitan (osveta za proglašenje sa prošlog FSC-a).![]()