227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
I ja prođoh u finale. Prijatno sam iznenađen. Jedna čekam tebele da vidim kako sam se provukao. 😁
Posle tri ispadanja u nizu, sada dva vezana prolaska u finale. Na osnovu komentara i ocena ne očekujem da mogu visoko u finalu, al' videćemo već.

Jako mi je drago što su prošli forumaši koji nisu često u finalu poput tebe, rintintina, Erin, zelenog, itd.
Možda sam malo više kmečao, al sad kapiram da od 5 učešća, 3 finala (dakle naizmenično prođem pa ispadnem) i jedno treće mesto, sve skupa i nije možda tako loše :unsure:😅 Drugi se žale (ili ne žale) na dosta ređe prolaženje 😁

Ja kad očekujem prolaz, ne prođem, i obrnuto. Hvala svi, radujem se još jednom bottom-u 😀

Ali što su mi opet 12ka i 10ka ispale, ja ne znam jesu li jednom koliko učestvujem moji top poeni dobro prošli :ROFLMAO:

Da, i meni je drago sto su forumasi koji nisu cesto u finalu sada prosli! To mi je i najjaci utisak sada, dokaz da ne treba odustajati nikad.

...

A posebno mi je drago sto je nakon tri ispadanja @Margy u finalu. Kad se vec nije desilo sa recimo fantasticnom Sljivovicom i remek-delom "Neito Pohjolan", onda je bio red da se desi sada. Kod mene se ove pesme i dalje slusaju svaki dan ❤️

Opet necu biti tu na Slusamo FSC. Da je danas, veceras bilo bi idealno, sutra nisam tu.
U sustini, lepo mi je finale. Mada celo izdanje nije tako lose.
A sto se tice mojih prolazaka, parna godina je moja (prolazak 224 i 226. FSC, neprolazak 223, 225 i 227. FSC). Vidimo se u finalu na sledecem FSC-u.

Još jedan podsetnik da je zajedničko slušanje finala sutra u 19h. Slušaćemo prethodne pobednice, uživaćemo u prizorima Zagreba i, naravno, čekaju nas (nadam se) živi nastupi naših finalista. :D

Ako neko već zna kako će raspodeliti poene, ne mora da se stidi da glasa. :D

Moji glasovi stizu veceras. Sve je vec iskristalisano, samo da budem kraj racunara.

Meni je ispalo nekoliko favorita iz oba pf, posle ću detaljno o tome.
Ne znam kojim čudom sam u f ali jedva čekam da vidim s kim sam bio u pf.

U suprotno pf su prosle puno pesama koji mi nisu bili visoko, ali u moje su ispale 2 pesme kojima sam dao bodove plus SVE pesme kojim nisam dao bodove. Tako da glasanje ce opet biti tesko, verovatno cu obaviti sutra nakon slusanja.

Back