227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ja ovog puta čekam slušanje, pa onda pravim listu. Dobro je finale i iskreno ne umem da provalim ko bi mogao da pobedi, definitivno će biti zanimljivo.

Btw, pokušavam da po prvi put spojim pesme i forumaše da pogodim ko je šta poslao i zanimljivo mi je da je od 11 poslednjih prijavljenih sa spiska u pf izletelo nas devetoro 😁. Dalje su prošli samo Petar i Replay.

Da, kad smo kod pogađanja pobednika, biće pušten link sutra kad i slušanje.

Pa ti nisi tradicionalni neprolaznik :D
Netačan je taj odgovor.

Moram istaći da sam suprotno polufinale dosta slabije upamtio, tako da će mi odlično doći slušanje.
El može slušanje u 18.00? Tada ću piti kafu.

Sad se pitam da li stvarno žreb može da utiče na glasanje na FSC-u i u kojoj meri. 🤔 Možda kod onih koji slušaju samo jednom, dakle 90% takmičara.
Ajme, a mene blam da uopšte sastavim glasove ako nisam preslušao recimo minimalno 3x svaku pesmu (čak i one za koje mi je jasno da im neću dati bodove, al kao da se ne ogrešim, a one koje mi se sviđaju i više puta), i to onako u skroz različitim momentima i kontekstima, u različitim redosledima i šafl žrebovima, itd.

Glasovi su kovertirani i poslati. Na kraju mi je tacno 10 pesama bilo za bodove. Da su prosle one pesme koje sam spomenuo sinoc, bilo bi znatno teze glasati sada. Ovako je bilo prilicno lagano.

Inace, iako mi je vecina najboljih pesama poispadala dobro mi je finale, nema niti jedne pesme da mi se nije dopala. Nazalost, samo 10 moze da dobije bodove ali ni ove koje sam ostavio bez bodova uopste nisu lose pesme. Ostajem pri stavu da je, muzicki gledano, ovo najjaci FSC do sada na novom forumu uz Milanov FSC koji je takodje bio izvandredan u svakom smislu.

...

Ujedno da podsetim da svi koji su zaintresovani za organizaciju mogu da se prijave slanjem PPa Milosu, Ivani i meni. Nemamo niti jednu prijavu do sada tako da, ako pobednik odbije organizaciju, imate lepe izglede da dobijete organizaciju. Ako imate i neku pocetnu ideju, mozete poslati i to pa cemo onda zajednicki da pomognemo i razradimo temu do kraja.

Last edited:
Ja sam se i mislio da se prijavim samo ako nema drugih prijavljenih i pobednik odbije organizaciju, tako da ako nema nista nakon rezultata, javite dogovoricemo se.

Ja sam se i mislio da se prijavim samo ako nema drugih prijavljenih i pobednik odbije organizaciju, tako da ako nema nista nakon rezultata, javite dogovoricemo se.

Moze...mozes poslati i sutra a mozes okvirno spremiti nesto pa sacekati kraj izdanja. Javicemo svakako ako ne bude prijavljenih.

Provalio sam paralelu između Klarine pesme i Munšajna nama poznatijih kao švedski Srbi

You Should Know Me Better
- But I got somebody on my mind, it's not your body

Body On My Mind
- I keep my mind on your body, your body on my mind

Slučajnost? Ne bih rekao.
Zaključak? Klara je potajno srpkinja iz Švedske!

Ja imam temu al posto je jako slicna ovoj i prethodnoj pricekat cu jos koje izdanje. Lp

Back