227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ja nemam predstavu sta je ko mogao da posalje, generalno slabo se koncentrisem na to, ponekad cak ni ne znam koji su forumasi u finalu 😂
Neke pretpostavke sada imam, ali to cu videti veceras kad budu rezultati da li sam bio u pravu.

Veceras ne pratim finale FSC-a zbog posla. Ali tamo iza ponoci cu pogledati reprizu i nada ti se da su moji favoriti bar u TOP 8 Scooter, Nexx, Kiki, Zygga ... Ima tu jos pesama.

Nego, Niko, moze li neki hint za narednu temu? 😅

Hint nece biti jos jer pobednik moze uzeti org, jedino cu reci da cu definitivno da posaljem prijavu, jer upravo sam spremao neke stvari i vise sam truda tu ulozio nego nego danas na poslu, tako da sam in too deep u procesu da se ne bi prijavio :D

Ali eto uzmite to sto sam rekao pre neki dan, da cete moci biti i orginalni i neoriginalni, ali ce vam izbor biti dosta limitiran.

Pitam, posto cu naredne dve-tri nedelje biti limitiran sa vremenom; imam 4 TOP pesme spremne (ali ozbiljno) za visok plasman, pa da ne trazim previse. Tj. da li da navijam da pobedis. 😁

U stvari, navijam da pobedis, kad si vec toliko ulozio truda i verujem da ce mi tema odgovarati (jos samo da mi je tvoja pesma medju boljima ili odmah ispod crte). 👍

E sanse da ces moci da saljes pesme koje imas na listi su oko 2-3% :D

2 :D

I ja sam na poslu završavao sve za priredbu večeras, kakvi smo mi (ne)radnici!

E sanse da ces moci da saljes pesme koje imas na listi su oko 2-3% :D
Moj tim se taman trudi da izmontira video za moju najavljenu super wow pesmu i mislim da će sve taman biti spremno na vreme. Biću najrazočaranija osoba ikada ako pesma ne odgovara temi, a ovaj teaser teme mi ne deluje promising.

Do pauze radim u kancelariji, a nakon pauze kod kuce i skoro uvek sve zavrsim dok sam tamo, pa kod kuce radim samo ako nekome treba pomoc i u to vreme dok pomazem uglavnom stavim slusalice i pustim FSC :D

@Storm ako planiras uvek samo jednu specificnu pesmu, vrlo tesko da ce se tema pogoditi, ja jos imam neke pesme od 2018 sto sam planirao i nikako da se pogodi da saljem.

Ja iskreno, zato i ne pravim listu pesama koje bih slala pre postavljanja teme. Mada, ni nemam problema da pronađem pesmu koja mi se dopada dovoljno da je pošaljem kakva god da je tema i uslovi.

I meni bukvalno neke pesme stoje na listi od 2017. godine.

Ja iskreno, zato i ne pravim listu pesama koje bih slala pre postavljanja teme. Mada, ni nemam problema da pronađem pesmu koja mi se dopada dovoljno da je pošaljem kakva god da je tema i uslovi.
Isto. U početku, kada sam vidjela da skoro svi ovdje imaju te popise, i ja sam pravila, ali sad se osjećam oslobođeno bez popisa i uživam u istraživanju (čak i ako na kraju odaberem neku pjesmu koju već dugo znam i slušam).

Prema pogađanjima vidim da sam možda postala i predvidljiva (žanrovski) pa mi je sad još više drago što sam poslala nešto drugačije, a da mi se svejedno jako sviđa.

Da se vratim temi o prvom FSC-u: moj je bio 179., organizirao je @McSteamy i tema je bila Female Ballads. Poslala sam Lisu Hannigan s pjesmom Fall i završila na posljednjem mjestu u polufinalu. 😂 Svejedno mi je to izdanje ostalo u lijepom sjećanju i neke pjesme još i danas slušam. Tada je Petar poslao odličnu Dajte da se probudim Nede Parmać i isto tako ostao u polufinalu.

E sad me bas zanima koja je to pesma :p

Večeras se specijalno uključemo s Crnog mora na obale Baltičkog mora da ispratimo ovu predstojeću sjajnu finalnu ceremoniju! 👆

Za svoj prijedlog neskromno očekujemo top 5, sve ispod toga je poraz života. 🦭

Back