227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Majsta je dobio 1 bod i to je ta pjesma na koju sam mislio da bi na nekom drugom izdanju dobila top bodove, Marku sam dao 8

Und zum Schluss... muss ich sagen... Unser Gewinner ist NORMANDIE!

HNrALgx.png

qu602ZW.png

xiqZBwK.png

Da sam dao 12 umesto 10 za Beyond the Black pobedili bi.. Sad mi je stvarno krivo.. :cry:
Nastavlja se tradicija da pobeđuju pesme koje ne dobiju poene od mene i to je jednostavno tako, sad na uzorku od više od 100 mojih učešća, na više od pola pobednici krompirić :D

E, super! Bravo Marko, sve čestitke! Ja nisam odlučio pobjednika jer su obe pjesme dobile 0 od mene 😄

Svaka čast Petre na organizaciji, sve je bilo vrh!

Hvala svima na glasovima za Kiki, prezadovoljan četvrtim mjestom, sjajan uspjeh i još jedan top 10! Drago mi je što nisam pobijedio jer opet ne bih mogao da organizujem 😂

Čestitke @Marko, pobednik veoma dobar. 👏🏻👏🏻
Hvala svima na glasovima za Zyggu, dobili su ipak svoju drugu sansu i solidno je iskoristili 🤗

Čestitkeee Markooo, prezaslužena pobeda! Moj favorit od početka 😍😍

Čestitke i Petru na odličnoj organizaciji i meni 2. najboljem izdanju do sad!

Ja zadovoljan svojim 7. mestom, mada sam se potajno nadao da ću ući u top 5, ali dobro je i ovo.

Moji glasovi u finalu:

12p Normandie - Hostage
10p Kiki - 666
8p Blind Channel - Died Enough For You
7p Everdeen - Hearth Shaped Gutter
6p Klara Hammarstrom - You Should Know Me Better
5p MeidE - Vaidouklis
4p Kato ZeBrene - Es Ta Jutos
3p ZYGGA - Nenoriu gyvent be taves
2p Tin Bendzko - Hoch
1p Beyond The Black - In The Shadows

Ooooooodlican pobednik, doslovno nisam imao predstavu ko bi mogao drugi pobediti! Sve cestitke Marku!
Cestitke i Petru na prezanimljivoj organizaciji 💪

Cestitke Marko na pobedi! Ovo kao ona cuvena latinska izreka ali u modifikovanoj verziji - rekao, dosao, pobedio :D

Cestitke Petre na fantasticnoj priredbi, stvarno je sve bilo na vrhunskom nivou. Nadam se da ces se uskoro ponovo prijaviti za organizatora :D

Čestitke Markec :love: :love: :love: Suzim. Reč je o vrhunskoj pobedi i jedinstvenoj pesmi koja dugo nije viđena na FSCu, kojom si dokazao da umeš da ceniš ono što je unutra i da time ne gubiš ono što imaš pored 🫀🫀🫀

Back