228. FSC - Inspired

Kakav mix forumaša 😅
Uglavnom nisam oduševljen izvođačima koji su u ponudi, ali probaću.

trying-try.gif

Uffff setio sam se pesmetine jednog izvodjaca kojeg je slao jedan od izvucenih forumasa 🔥 ali procackacu jos neke pesme pa ako ne nadjem nista svakako imam nesto sto me nece obrukati.

Meni je zadatak lak, tako da ne mogu da se žalim. Ali mi u principu svejedno, koga god da sam dobio našao bih nekog izvođača za slanje. Posebno što u zadatku nije samo jedan forumaš.

@Vax'ildan pa dobro, moralo je neko ograničenje da postoji...

Pesma je spremna i stize sutra ujutru.

Sad nije potrebno krckanje, sve je iskristalisano :D

Morace malo u sanduce da se prokrcka, posto cu biti na poslu ujutru :D Da znate da cu prve prijave da tek vidim najranije oko 12:30, najkasnije oko 4 ako kojim slucajem zaglavim (sto stvarno ne bi trebalo da se desi ali da napomenem za svaki slucaj).

EDIT: Sa moba cu moci da vam vracam vama sto trazite brojeve jos, ali za prijave cete pricekati dok ne dodjem kuci.

Bez brige, nema zurbe :D

Moja 2 specijalca imaju veoma sirok izbor pjesama. Jedan je sarolik, mada ga se ne sjecam sa proslog foruma, a drugi specijalac... je bas specijalac.

Za sad imam samo 2 potencijalna predstavnika, ali budem istrazio jos sto imaju na listi jer mi se dobiveno bas i ne sviđa.

Za sad 33 dodeljenih zadataka, od kojih imamo 6 uspesnih prijava.

Last edited:
Zadatak je boli glava! Moram da se potrudim da super prođem, baš ne možemo naći muzički kompromis na novom forumu.

Prihvaceno mi je nesto jaaaaako lepo, jedva cekam reakcije na zajednickom slusanju koje cu ovog puta ja organizovati.

Ja ću samo reći da se ovog izdanja nadam samo prolasku u finale.

Odličan zadatak! Iako nisam razmišljao koga bih mogao dobiti, jako sam zadovoljan izborom. :D

Pesma je prihvacena!

E na ovom izdanju da se Tinte i ja ponovo lepo pocastimo ali da ovog puta i prodjemo u finale :D Za pocetak dosta sto se mene tice.

Back