230. FSC - Orient Express

Hvala ovim divnim ljudima koji me još uvek nekako održavaju u životu ✊
A sad ti vidi da li ces opet dati nula poena ili da budne medju djavolim.😠 :cautious:

Eto, bili smo zajedno u kupeu i na kraju ih (Petra i Anhela) nagradim sa 10 i 8p.

Ima da me izvajas od zlata kad ti kazem kako sam se borio i branio Grasa, tj. pesmu, od svih ostalih na Slusamo FSC.

Pokušala sam na lep način da rešim situaciju, ali vidim da ništa od toga. I da nisi bio prijavljen zbog postova, svakako sam se razmišljala i sama da reagujem. Tako da nema potrebe za ljutnjom.

A za dobar muzički ukus svakako ne treba da budeš prijavljen u lošem smislu, šta više kapa dole za 12 za Graša.

Ne razumijem te Ivana. Eo skrinaj poruke i objavi ih JAVNO sto sam ti poslao pa neka svi demokratski odluce.

Objasnio sam ti svoju stranu, to sto sam apomenuo sarmat, seselja il ne znam sta ako smatrate to provokacijom vasa je osobna stvar.

Ja gubim, moje osobno pravo je da se ljutim. Amwn

A sad ti vidi da li ces opet dati nula poena ili da budne medju djavolim.😠 :cautious:

Eto, bili smo zajedno u kupeu i na kraju ih (Petra i Anhela) nagradim sa 10 i 8p.

Ima da me izvajas od zlata kad ti kazem kako sam se borio i branio Grasa, tj. pesmu, od svih ostalih na Slusamo FSC.
Sve mi je jasno. Nadam se da ću te ubuduće nagraditi. 🙌
Zahvaljujem na branjenju kvalitete. ❤️

Back