230. FSC - Orient Express

Vau. Vec druga pobeda. Sve cestitke Stefane. Nije mala stvar. 👏
Pesma kao pesma mi nije za pobedu, ali zato njen glas jeste. 👍

Tabela je u uvodnom postu i nemojte baš jako da me šutate pls :ROFLMAO:

Hvalaa svimaa koji su glasali, drago mi je pre svega da je još jedan moj predlog zaživeo među drugima i da sam uspeo da deo muzike koje slušam uspešno prenesem i na vas. Pobedu nisam toliko očekivao koliko sam priželjkivao. Pesma mi je bila 2. izbor nakon što sam shvatio da 1. ne mogu da pošaljem ali na kraju je to ispalo odlično. Još jednom, hvala svima od srca ❤️🥰

Što se tiče sledećeg izdanja, voleo bih da organizujem, ali moram još malo da razmislim o temi, za pola sata do sat vremena doneću odluku i o tome.

Takođe, čestitke @dodo na vrhunskoj organizaciji i jednoj od najoriginalnijih tema do sad!

bravo za pobednika, pobednicu Celeste, sjajna pesma i vokal.
posebne pohvale idu domacinu! bravo!
.. i hvala svima za poene za TAL! Bio je ovo pravi rolerkoster. od 1. do 15. mesta na kraju.
pozz svima, filharmonicnima i onima koji to nisu. ciaaaooo!

Hvalaa svimaa koji su glasali, drago mi je pre svega da je još jedan moj predlog zaživeo među drugima i da sam uspeo da deo muzike koje slušam uspešno prenesem i na vas. Pobedu nisam toliko očekivao koliko sam priželjkivao. Pesma mi je bila 2. izbor nakon što sam shvatio da 1. ne mogu da pošaljem ali na kraju je to ispalo odlično. Još jednom, hvala svima od srca ❤️🥰

Što se tiče sledećeg izdanja, voleo bih da organizujem, ali moram još malo da razmislim o temi, za pola sata do sat vremena doneću odluku i o tome.

Takođe, čestitke @dodo na vrhunskoj organizaciji i jednoj od najoriginalnijih tema do sad!
Ja da opet napomenem da ce mi biti 100. ucesce, laka tema meni za ljubav molim, hvala:love:

A sto se tice organizacije, zaista sve pohvale. Meni je bilo zanimljivo, samo sto za ovaj FSC sam doziveo neugodnu povredu (ipak necu traziti odstetu, iako sam izbacen iz voza), pa sam se vise vucarao po ambulantama, snimanjima i sl. i nisam mogao vise da se posvetim u komentarisanju, ali sam gledao da budem prisutan na svim gala desavanjima.

Bravo i jos jednom cestitke i nadam se da necemo dugo cekati na jos jednu tvoju organizaciju. (y)

Pre svega da kažem ono što je najbitnije - a to je čestitke @dodo na prvoj i odličnoj organizaciji. Ja sam od početka do kraja uživao u celoj ovoj simbolici oko voza, jako kreativna ideja, ma svaka čast!

Drugo - šok da sam prošao u finale sa šeste pozicije, a onda završio 4. i ostvario svoj najbolji plasman ove godine. HVALA SVIMA koji su dali i poen Lukasu u ovako opakoj konkurenciji.

I to je treće - ovako jako finale ne pamtim. Ja sam na kraju skapirao da mi se sviđa čak 15 pesama. U suštini, sve je dobro osim Ogija i Petra Graše. BRAVO SVIMA osim pošiljaocima te dve pesme.

U finalu su falili Snežana, Aksel i Ajliva, ali to je što je. :(

Čestitke svima i slušamo se uskoro, nadam se, kod Stefana. :)

Za svaki slucaj pisite Milosu da Stefanu da mogucnost otvaranja teme.

Vrijeme je za čestitke.
Prvo, čestitke pobjedniku, dobra pjesma. 👏
Drugo, demantirao da neće u 10. S obzirom na hejt, izvrstan rezultat.
Treće, poseban naklonu Marku, Leu, Djoletu, Anhelu, Ivani, Hansu, Replayu, zelenom, euroniku i Tinteu. Naravno i ostalima na manjim bodovima.
Čudi me slab rezultat mog top 3: Marghe, Philippine, a posebno Jamiea.
Jel to Leo bio prozvan da je nešto od toga poslao? o_O

I najveća čestitka organizatoru za zanimljivu temu i odličnu organizaciju. 🙌

Dodo svaka čast na organizaciji i temi. Oduševio si me!

Svima hvala koji su glasali za Rinu! Pronašao sam je pre nekih mesec dana i uživao u pesmi od tada.

Radujem se sledećem FSCu.

🎀✨🦄 OMG Stefan razbija, sve cestitke! Sada da razbijes i sa organizacijom!

Dodo, organizacija je bila FENOMENALNA! Vrlo hrabro, inspirativno i kreativno!

Meni je prelepo bilo na ovom izdanju, prvo finale, moj najbolji plasman ikada, prvi artist iz Srbije koji me je predstavljao. "Divlja" je moja omiljena srpska pesma.

Special thanks to : Leo (12), Stole (10), Majsta i zeleni (8) i ostalima koji su dali poene. 🦄✨🎀

Vrijeme je za čestitke.
Prvo, čestitke pobjedniku, dobra pjesma. 👏
Drugo, demantirao da neće u 10. S obzirom na hejt, izvrstan rezultat.
Treće, poseban naklonu Marku, Leu, Djoletu, Anhelu, Ivani, Hansu, Replayu, zelenom, euroniku i Tinteu. Naravno i ostalima na manjim bodovima.
Čudi me slab rezultat mog top 3: Marghe, Philippine, a posebno Jamiea.
Jel to Leo bio prozvan da je nešto od toga poslao? o_O

I najveća čestitka organizatoru za zanimljivu temu i odličnu organizaciju. 🙌
Šta slab, pa 5 i 6 mesto smo Niko MKD i ja xD

Pridružujem se čestitkama @Stefan28 odlična pesma! Jaka konkurenija a moje srce su oplemenile pesme @Boxy -ja i @Leo-a Cezar. Baš ih slušam neprestano 🫶🏻🫠 @dodo već sam te pohvalio ali prepisaću od Stoleta,ne primećuje se da prvi put organizuješ. Sve je bilo toliko profesionalno. Bravo 🙏🏻 Radujem se novoj temi..

Back