230. FSC - Orient Express

Ja sam izgleda kupio top 5 i top 10 paket jer od pobede ništa ove sezone. 🥰

Kad smo kod toga, @Ivana je l' je u planu spajanje starih i novih nikova na spisku pesama?

Dodo dodole svaka cast na kreativnosti na temi, odradenim banerima i ostalim stvarima vezanim za organizaciju. Za prvu organizaciju maestralno odradeno.

Cestitke pobjedniku i na novoj temi koja mi se jako sviđa.

Ali, zbog postupaka određenih moderatora vise necu da ucestvujejem. Ni na forumu ni na fscu ni bilo kojoj igri.

Pozz svima, odjavljujemo se sa Zemlje i idemo dalje u kosmos. 🙂

Čestitke pobedniku @Stefan28 na solidnoj pesmi, i puno sreće sa organizacijom odlične nove teme :D
Svaka čast i @dodo na trudu i odličnoj i zanimljivoj organizaciji, znam da smo svi već rekli, ali meni je stvarno super i interesantno sve bilo :D

Nadao sam se da neću opet biti predzadnji u finalu kao na K-popu, i nisam, bio sam predzadnji u polufinalu :ROFLMAO: Hvala svima koji su glasali za Cema (najjače je što se čita Džem) u pf, posebno Stormu na ovoj 10-ki, to nisam očekivao :giggle: a i Leu na 8 (a dragi su mi i onih 12 za Bigbang :) )

Uspeo sam da ispratim samu zavrsnicu u potpunosti sto se rezultata tice.

Pre no sto obavim formalnu duznost, zelim samo da cestitam organizatoru na sjajno organizovanom show-u. Zaista, dodo, kako sam ti vec i rekao, sve je bilo za cistu 10ku. Bravo.

Takodje zelim da cestitam Stefanu na pobedi!

Sada stizu prijava i glasovi organizatora:

Prijava

dodo-prijava.jpg

Glasovi za polufinale

dodo-glasovi-1.jpg

Glasovi za finale

dodo-finalni-glasovi.jpg

Uzivajte i lepo se zabavljajte 👏

Čestitke Stefanu na pobjedi, pjesma mi nažalost nije sjela, znam je od ranije iz neke reklame što se vrti kod nas i oduvijek me malčice nervirala 😅 naprosto ne mirišem takav tip pjesama, al’ svakako veoma bravo 🙌

Hvala svima koji su glasali za (Ti)Ziana, al’ bolje da sam ispao nego lizao dno finala heheh

Dodo, još jednom V E O M A B R A V O. Kreativnost, vizualni dio, sveukupno jedan jako lijep FSC i može jedna norminacija za Nobelovu nagradu iz organiziranja FSC-a. ☝️🥭

Hvala svima koji su glasali za Suzan. ❤️ Pretražujući pesme za neki moj budući FSC naleteo sam na jednu pesmu ove pevačice i zvučala mi je nekako nedorađeno, nedovršeno :cautious: pa sam se malo poigravao u Sound Forge-u i napravio neki moj "edit" (postovaću je u temi "Šta trenutno slušate"). Değmez je krenula kao sledeća pesma (obično ludim od auto-play-a :mad:) i oduševila me. Pomislio sam da i nju "prepravljam" - falilo mi je neke kulminacije na kraju, ali što sam je više slušao sve više sam uviđao da tu ništa ne treba menjati - ona se tako lepo gradi i kulminaciju doživljava kod refrena prve strofe da bi se nakon toga mestralno privodila završetku. Volim kad pesma ima i dobar spot (pravi mini-film), prelep pejzaž i fenomenalni efekti zumiranja, fotografija besprekorna, zvuci koračanja po pesku i motora automobila savršeno ukomponovani sa melodijom. Mislim da je ovo njen jedini spot; čitao sam komentare ispod pesme (auto-prevod na engleski) i na svaku pohvalu je odgovorila emotikonom srca a ne mnoge odgovorila svojim komentarom. Zlobnici bi je nazvali "podrumarom" :( ali možda njeno vreme tek dolazi.:)
Što se FSC-a tiče, već sam napisao - sve je bilo lepo - meni Dodo sa jednim originalnim gifom ulepša dan; kasnije se prisetim i nasmejem. :giggle:
I svi drugi koji su do sada organizovali FSC su bili sjajni - svako pokaže neku svoju kreativnost. (y)

Nikako da dam i ja završnu reč, konačno uhvatih vremena. Čestitke Stefanu na pobedi, nije bilo poena od mene u oba slučaja, ali svakako dobra je pesma. Pohvale dodo na debitantskoj organizaciji i izuzetno kreativnoj temi koja mi se dopala ono, na prvu loptu. Ostali rezultati, manje-više OK, hvala kvartetu na 27 poena u polufinalu-Endrega i Replay (drago mi je da smo razmenili visoke bodove) na po 8 poena, Filhy na 6 (ovo mi malo iznenađenje, nisam očekivala poene) i MarkoH na 5 poena.

Printscreenovi: prijave: Majsta94, Djole89; glasovi - polufinale: Ivana, Storm; glasovi - finale: liberta, euronik.

@Ivana
Slaba konkurencija i autentičnost pesme koju si poslala su uticali na to da se ona istakne i dobije fine bodove od mene.
Kažem ja lepo da su Turci malo povadili ovaj FSC!

@dodo, čestitke na odličnoj organizaciji!

Dosta jako izdanje, nastavljam slušati Celeste, Lu, Lukasa, Natašu i Barbaru, a Aiello mi je već od prije na playlisti.

@Ro97, otkud ti znaš za Jacobovu Unknown? Ja sam je u nekoj seriji čula, u zadnje vrijeme dosta pjesama ukradem iz serija ili filmova, postala sam malo lijena za istraživanje. Mislila sam da neću stići poslati pjesmu na vrijeme ako budem "kopala" pa sam poslala prvu koje sam se sjetila a da odgovara temi.

To se pokazalo dobrim jer se velikoj većini svidjela pjesma, bar za bod ili dva. :D Ajd' da se i to jednom dogodi; znate ono: i ćorava koka... :D

Prvi put otkad smo se vratili dogodilo se da pobijedi pjesma koja mi je stvarno najbolja pa @Stefan28, još jednom, čestitam!

Nikako da dam i ja završnu reč, konačno uhvatih vremena. Čestitke Stefanu na pobedi, nije bilo poena od mene u oba slučaja, ali svakako dobra je pesma. Pohvale dodo na debitantskoj organizaciji i izuzetno kreativnoj temi koja mi se dopala ono, na prvu loptu. Ostali rezultati, manje-više OK, hvala kvartetu na 27 poena u polufinalu-Endrega i Replay (drago mi je da smo razmenili visoke bodove) na po 8 poena, Filhy na 6 (ovo mi malo iznenađenje, nisam očekivala poene) i MarkoH na 5 poena.

Printscreenovi: prijave: Majsta94, Djole89; glasovi - polufinale: Ivana, Storm; glasovi - finale: liberta, euronik.

A ove navode zelenog ne komentarišeš, ništa ? El istina to što kaže ?

One koji se dure ko mala deca za najmanje upozorenje nemam zašto da komentarišem.

@Margy naletio sam na tu pjesmu slučajno na YT prije koju godinu dvije, i reko mogao bi ovo jednom na fsc poslat, ali eto prestigla si me i drago mi je što si ostvarila tako dobar plasman 👍

Back