230. FSC - Orient Express

Hteo sam i ja da rizikujem, ali nešto nisam raspoložen da čitam kako mi pljujete pesmu haha

Konacno imam dovoljno materijala da napravim ovo. 🌟

Novi artist je rezervisao kartu! Da li im se pridruzuje jos jedna dama ili je vreme za prvog muskog izvodjaca? Ili se mozda jedna od njih vraca po osvetu? 💫

✨𝓣𝓔𝓐𝓜 𝓢𝓣𝓞𝓡𝓜 💖 𝓠𝓤𝓔𝓔𝓝 𝓣𝓘𝓝𝓖𝓩✨

FSC - STORM.webp

U planu je i video kada se nakupi jos pesama i nadjem dobar video editor. 🔥

I moj predstavnik/predstavnica su spremni za ovo putovanje. Imam osećaj da ćemo voz napustiti pre dolaska na finalnu destinaciju. :ROFLMAO: No dobro, to je rizik kojeg sam bio svestan i u trenutku prijave.

Salterusa je na pauzi. Meh..
sestra-antonija.gif

Svima sam namenio kartu u jednom pravcu, a ukoliko se pojavi vanredna kontrola tokom puta i uoči nepravilnosti, e tu spasa nema.🤞:eek:

To je svakako još daleko i neizvesno, a ono što je definitivno je da startujemo u četvrtak. Srećnici sa Zlatnim kartama sami biraju kojim će pravcem, dok svi drugi već imaju svoje rute. Lista putnika je z a n i m lj i v a 👥

Ima sasvim doooovoljno vremena da se potvrdi rezervacija, a u igri je ostalo šest zadataka. 🤑

Juče prijavih pesmu, i verovatno mi ovog puta sleduje šut karta iz voza radi kosmičkog balansa, možda mi je mnogo ova tri prethodna finala što sam nekako vezao :ninja:

Pošto je tema vrlo aktivna i živa, pretvaraću se da vodim dnevnik (mašinovođe) :rolleyes:😅

Fali nam još nekoliko pesama da dobijemo polufinala.

Izvođači dolaze iz samo osam zemalja (u igri ih je 16) i pevaju na sedam jezika (14 je opcija).

Last edited:
Back