230. FSC - Orient Express

Moj predstavnik poslan, kao DF očekujem naravno VIP tretman u vlaku i minimalno 2 prazna vagona između mene i običnih smrtnika koji će se klat za finale, hvala unaprijed.

Ažurirao sam svoju Spotify plejlistu sa pesmama koje sam slao na FSC, preko 6h muzike 🙏🏼

Juuu znači da skinem Perdoname sa spiska, a taman sam se nadao da šaljem u nekom duet/Ibero izdanju 😞

Btw, Pablo je imao verziju pesme sa nastupa u španskom TLZP sa jednom takmičarkom, meni čak možda i bolja od originala, ali je video skinut.

Miia - Dynasty- nikada necu zaboraviti ovo otkrice koji si mi dao i dan danas je slusam na repeat 😍

Taman da se nadovežem i pozovem i druge forumaše/ice koji su pauzirali, ili imali zabranu, da se vrate, a naročito da pozovem sve novajlije koji posećuju forum ovih dana da se prijave. Ujedno da debituju na izdanju na kom je i organizator debitant. 😊

Ostala su još četiri zadatka - dve Zlatne karte i dve Orient Express rezervacije.

Idemoooo last minute ponude, šteta da propadnu. :LOL:😌

Dok na staničnom razglasu ide Dance Alone od Jane Burčeske (kako prikladno) obaveštavam vas da:

Sa mojom prijavom definitivno imamo polufinala i na ovom izdanju. ☑️

Jedan pol je znatno brojniji.

Okupljanje u šalter sali je u četvrtak, ne pre 17:00h (detalji kasnije).

Još čekam osmoro forumaša sa zadacima da se oglase i podsećam da sutra kreće poslednji dan prijava.

1.webp

Zamolio bih organizatora da me smesti u kupeu sa Petrom i Anhelom, treba da ih ubedim, ako ne sad onda od sledeceg FSC-a da im se dopadne moja pesma. To ce mi biti cilj, plasman u totalnom drugom planu. Moze i rintintin da bude tu, posto, u ovom slucaju, nikako da mi se svidi ono sto posalje, pa je vreme da udelim koji poen. Hvala u napred.
Inace, bice to dug put...

Inače ja još uvek nisam poslao pesmu, čak se i razmišljam da li da preskočim ovo izdanje. Nikako da pronađem pesmu koja mi leži, a ni zadatak koji sam dobio nije onaj koji sam u trenutku traženja istog priželjkivao... Ali videćemo šta će biti do kraja roka za prijave...

Ja sam imao jednu jedinu pesmu na spisku koja je odgovarala temi i srecom pogodio se zadatak.

✨Vreme je za prvi FSC statisticki presek (223 - 229)✨:

Biggest support: McSteamy (3/4 puta u istom polufinalu, prosecno 10 poena po izdanju)

Biggest hater: Stole (5/7 puta u istom polufinalu, svih 5 nula)

Replay (0/7) i zeleni (0/5) nikada nisu bili u istom polufinalu sa mnom, dok su Ro i MilanB bili cak 6/7 puta ( Ro 5 nula, ja sam u soku, a ja sve vreme mislim da je on osoba koja mi daje poene, da nije dao 3 poena na jednom izdanju dobio bi biggest hater award).

Treba da odradim i statistiku kuda su moji poeni isli, ali je to previse posla, jer moram da racunam i finala i apsolutno sve bodove, ali cu se potruditi da bude u skorije vreme, jer me interesuje kakva je tu situacija. Ja sam u mood-u da nesto sumiram i organizujem recently.

PREDSTAVLJANJE PESAMA SUTRA U 17:00h 🕔

Ne planiram da odugovlačim priredbu, tako da računajte na neki dinamičniji tempo.

Broj prijavljenih se nije znatnije menjao i momentalno nas je 30. Ostali imaju fore do sutra u 12:00 🕛.

Listu sa zadacima pre podele poslao sam Milosu-S (pošto nije učesnik), a isto ću uraditi i sa pesmom i glasovima.

👋

Last edited:
Back