230. FSC - Orient Express

Užasno jako izdanje. Sve sam opet preslušao i još uvek se nisam odlučio kako će finalni glasovi izgledati.

Dobro je sto ne moze danas jer ja ne bih stigao, ali zato sutra slecem helikopterom na voz 😎

Ja nažalost ni sutra ne mogu ali dobro šta je tu je, nadam se da ću naredni fsc moći.

Verovatno će u budućnosti biti samo vikendom jer više neću moći radnim danima. Petak jedini radni dan kad bih moooožda mogao nekad. Ali videćemo.

Inače, live verzije šaljete organizatoru do ponoći i posle kraj!

Ispravljeni propusti:

1. Na svim banerima i linkovima sada je tačan naziv pesme Rine Sawayama - Hold THE Girl, umesto THIS (mešao sam naziv sa Celeste i Stop THIS Flame).

2. Juče sam na predstavljanju rezultata u žurbi zaboravio da učitam poništene karte za Claudiu i Volkana, a sada se nalaze u istom postu gde su Ekil i Lukas.

Last edited:
Upravo sam glasao . Dobro finale iako su mi ispale pesme kojima sam u pf dao ili bih dao visoke poene.
5-5 po pf , 33-25 za drugo.

Wow, kakvi baneri za prezentaciju polufinalnih rezultata i kakva ideja, pre svega! 🤓 Oduševljen sam, Dodo! 👏 Šteta još što rezultati nisu bili malo bolji. :D

Ja sam malo promenio ploču i poslao nešto hitično što nije moj fah, ali me je u nekom momentu kupilo (možda je ta "catchy" modulacija u refrenu bila presudna) i očekivao sam da bi moglo da se dopadne narodu ovde, ali nije baš tako bilo. Dobro, hajde, možda i zaslužen ispadak, ali gde i vi ostali nađoste ovoliko loših pesama?! :LOL:
Inače, izbor pesme se dogodio na osnovu Nikovog Inspired FSC-a kada sam dobio zadatak da pošaljem nekog Petrovog izvođača i na kraju je ostalo veliko dvoumljenje između Sarsine i Tee. SVRCINA mi se ipak lično nešto više dopala, pa je išla prošli put, a pogrešno sam razmišljao da će forumu više da se dopadne Thea Trajkovska :mk: 🔥 No, eto, vrlo brzo je i ona, zahvaljujući temi, uspela da dobije svoju priliku i zanimljivo je što te FSC natera da istražiš i pesme nekog forumaša sa kojim nemaš sličan ukus. ;)
Ali nije mi se svidelo društvo sa kojim je sada izbačena iz voza. 😝

Ispali su mi 8, 6, 5 i 1 poen. Sve ispod 5 poena verovatno ne bi dobilo ni boda na prosečnom FSC-u:
08 Andrea Bučko - Púšťam ťa (etica)
06 Volkan Konak - Doğrudur (Ivana)
05 Claudia Beni - U noći punog mjeseca (MarkoH)
01 Slimane - Sentimental (Majsta94)

U drugom polufinalu je situacija očajna! Najviše boli što su najbolji, tj. moji Italijani sa prošlogodišnjeg Sanrema izvisili! o_O
Dobro, za Madame je Choda sam kriv, ali Aiello :it: ?!
Cem Adrian :tr: i Georgi Stanchev :bg: je takođe trebalo da budu među finalistima.
🖐

Thea je meni bila među kvalifikantima u prvom pf, ali mi je bilo smešno da ispadnu sve 3 na priredbi. :D I dalje mi je smešno. :D Ali fina pesma koja je, po mom mišljenju, zaslužila finale. @Filhy

Naravno, Koja sum jas je za klasu iznad...

Wow, kakvi baneri za prezentaciju polufinalnih rezultata i kakva ideja, pre svega! 🤓 Oduševljen sam, Dodo! 👏 Šteta još što rezultati nisu bili malo bolji. :D

Ja sam malo promenio ploču i poslao nešto hitično što nije moj fah, ali me je u nekom momentu kupilo (možda je ta "catchy" modulacija u refrenu bila presudna) i očekivao sam da bi moglo da se dopadne narodu ovde, ali nije baš tako bilo. Dobro, hajde, možda i zaslužen ispadak, ali gde i vi ostali nađoste ovoliko loših pesama?! :LOL:
Inače, izbor pesme se dogodio na osnovu Nikovog Inspired FSC-a kada sam dobio zadatak da pošaljem nekog Petrovog izvođača i na kraju je ostalo veliko dvoumljenje između Sarsine i Tee. SVRCINA mi se ipak lično nešto više dopala, pa je išla prošli put, a pogrešno sam razmišljao da će forumu više da se dopadne Thea Trajkovska :mk: 🔥 No, eto, vrlo brzo je i ona, zahvaljujući temi, uspela da dobije svoju priliku i zanimljivo je što te FSC natera da istražiš i pesme nekog forumaša sa kojim nemaš sličan ukus. ;)
Ali nije mi se svidelo društvo sa kojim je sada izbačena iz voza. 😝

Ispali su mi 8, 6, 5 i 1 poen. Sve ispod 5 poena verovatno ne bi dobilo ni boda na prosečnom FSC-u:
08 Andrea Bučko - Púšťam ťa (etica)
06 Volkan Konak - Doğrudur (Ivana)
05 Claudia Beni - U noći punog mjeseca (MarkoH)
01 Slimane - Sentimental (Majsta94)

U drugom polufinalu je situacija očajna! Najviše boli što su najbolji, tj. moji Italijani sa prošlogodišnjeg Sanrema izvisili! o_O
Dobro, za Madame je Choda sam kriv, ali Aiello :it: ?!
Cem Adrian :tr: i Georgi Stanchev :bg: je takođe trebalo da budu među finalistima.
🖐

Istinto je super pesma ali bi opet svakako ispala i da je Choda glasao. Što se tiče Georgi Stancheva i Cem Adriana rećiću samo da se moj i tvoj ukus ne poklapa uvek i da je nekad baš dijametralno suprotan i da činjenica da voliš te dve pesme to i pokazuje. O ukusima stvarno ne vredi raspravljati jer svako ima nešto što mu prija. Meni recimo te dve pesme u ovoj konkurenciji nikako i nikad nisu za finale 🤣.

Obavio sam glasanje. Bilo je dosta premišljanja oko raspodele poena. Jedino sam za 12 poena bio siguran kome ide.
Jako dobro izdanje. Odnos poena: 30-28 za prvo polufinale.

Još jednom pohvale Dodo! Sjajna debitantska organizacija.
Nadam se da će ovo ohrabriti i druge forumaše da se oprobaju u organizaciji FSC-a.

Hvala svima na komentarima, nadam se da neću zeznuti do kraja. :) I ja pozivam druge novajlije da se prijave.

1/3 je glasala.

Još uvek nema jasnog favorita, a razlike u poenima su minimalne - samo 15 poena deli pesme na vrhu i začelju top 10.

Ni ostale pesme nemaju značajniji zaostatak.

Last edited:
Meni će kao i uvek zajedinčko slušanje pomoći da presudim 😂 nestrpljiv samm

Mozda poslusam jos jednom pesme sa vama jer je izdanje stvarno dobro.. Inace glasao sam, dve pesme su mi jos bile za bodove, ali nazalost su ostale na 0

Ajde umesto toga da se nakačimo na neki teretni vagon, stignemo na održavanje i pravimo nered.
(Ne teretni na Orient Expressu, znam da toga nema)

Inače, @dodo sjajna priredba. Bila sam malo pospana u prošlom komentaru (koji je bio u normalno vreme, bitno da sam potpuno budna u nenormalno), vrlo lepo i originalno, i kao velikom obožavaocu lika i dela AK i HP - baš mi se sviđa sve.
Valentines Day Love GIF by Digital Pratik
🤫 Nemoj tako javno nesto da izjavljujes, znace da smo to mi. 😅 Trebala si u privatnoj poruci.

Uzgred, jos uvek sam na stanici, pa ako slucajno neko bude prolazio tuda, da me pokupi za vecerasnje finalno slusanje. Hvala unapred.

Zavirio sam na kratko. Ovde nema redne brojeve i ne vidim gde ima da se upise ime.

Znaci, poceli su da naplacuju brojeve i potpis. Sram ih bilo. 😠

Zavirio sam na kratko. Ovde nema redne brojeve i ne vidim gde ima da se upise ime.

Znaci, poceli su da naplacuju brojeve i potpis. Sram ih bilo. 😠

Ne upisuješ ime. Možeš mišem da povlačiš imena i rangiraš ih po želji. Mehanika sajta je lošija ali dobro kad je džabe nema šta da se bunim.

Back