Wow, kakvi baneri za prezentaciju polufinalnih rezultata i kakva ideja, pre svega!

Oduševljen sam,
Dodo!

Šteta još što rezultati nisu bili malo bolji.
Ja sam malo promenio ploču i poslao nešto hitično što nije moj fah, ali me je u nekom momentu kupilo (možda je ta "catchy" modulacija u refrenu bila presudna) i očekivao sam da bi moglo da se dopadne narodu ovde, ali nije baš tako bilo. Dobro, hajde, možda i zaslužen ispadak, ali gde i vi ostali nađoste ovoliko loših pesama?!

Inače, izbor pesme se dogodio na osnovu Nikovog
Inspired FSC-a kada sam dobio zadatak da pošaljem nekog Petrovog izvođača i na kraju je ostalo veliko dvoumljenje između Sarsine i Tee. SVRCINA mi se ipak lično nešto više dopala, pa je išla prošli put, a pogrešno sam razmišljao da će forumu više da se dopadne Thea Trajkovska

No, eto, vrlo brzo je i ona, zahvaljujući temi, uspela da dobije svoju priliku i zanimljivo je što te FSC natera da istražiš i pesme nekog forumaša sa kojim nemaš sličan ukus.

Ali nije mi se svidelo društvo sa kojim je sada izbačena iz voza.
Ispali su mi 8, 6, 5 i 1 poen. Sve ispod 5 poena verovatno ne bi dobilo ni boda na prosečnom FSC-u:
08 Andrea Bučko - Púšťam ťa (
etica)
06 Volkan Konak - Doğrudur (
Ivana)
05 Claudia Beni - U noći punog mjeseca (
MarkoH)
01 Slimane - Sentimental (
Majsta94)
U drugom polufinalu je situacija očajna! Najviše boli što su najbolji, tj. moji Italijani sa prošlogodišnjeg Sanrema izvisili!

Dobro, za Madame je
Choda sam kriv, ali Aiello

?!
Cem Adrian

i Georgi Stanchev

je takođe trebalo da budu među finalistima.
🖐