Stefan28
Ekspert
Meni u glavi iz nekog razloga stalno stoji da je 27, a 28 je. To je u suštini samo random broj koji sam iz nekog razloga stavio u ime tako da nije ni bitno ako sam samo svoje ime pogrešioPa otprilike kad se Libertà otrezni!A znači da već jeste čim je zapravo otvorena.
O, je li moguće?! Pa kad sam u ovakvom društvu, to mi je prava pobeda, nije mi potrebno ni finale!!!
Mislim da sam pogodio i drugo mesto, a deluje mi da sam ceo top 5 smestio tu negde (maksimum po jedno mesto gore-dole) jer nisam sada siguran pošto nisam sačuvao predviđanja.
Svakako, bravo Stefane-Libertà još jednom i izuzetno mi je drago da si ostvario zasluženu ubedljivu pobedu!Od starta mi je tvoja pesma delovala moćno i ubedljivo.
@Tinte, ti si bio dakle taj koji stoji iza Reamonna?Retko se dešava da dam maksimum pesmi koju znam od ranije, ali zaista je predivna i lepo je što si je se setio.
@Anhel bravo i za tebe jer mi je ova pesma baš porasla na listi od polufinalnog slušanja i sada mogu slobodno da kažem da je ušla na redovnu plejlistu i da sam zadivljen koliko moćna emocija izvire iz nje.I drago mi je da ti prva pesma nije prihvaćena jer su i Letdown. i prva poslata pesma od Palaye Royale (takođe odličan odabir @Milan B) neuporedivo bolje.
Letdown, Hands Like Houses, Madrugada - tri odlična otkrića - FSC je uspeo! @Margy Drago mi je da si me povezala sa Majesty, iako to nisam bio ja.
Hvala vrlo malobrojnoj, ali značajnoj, tačnije šestočlanoj (filharmoničnoj) ekipi na poenima: Hans Moleman, Erin Navan, Margy, Maxiens, Sparkle i Tinte!Nije bilo nikakvih nižih poena za moj predlog ovaj put.
@Stefan28
Bravo za prezentaciju svih priredbi, tabele, banere i za sav trud.
Samo, ove tabele mi nekako čudno deluju kada su brojke u pitanju. Hajde što je već 331. FSC i što Margyn bend koji sadrži broj (1000mods) nije unet, ali kako si uspeo samog sebe da prekrstiš u Stefana 27 u finalnoj tabeli?![]()
Edit: Ne znam kako Margyn bend nije unet, primetio bih to dok sam upisivao bodove, moguće da sam nekako slučajno obrisao na kraju.