Pa otprilike kad se
Libertà otrezni!

A znači da već jeste čim je zapravo otvorena.
Pobednika pogodili Filhy i Ro97
O, je li moguće?! Pa kad sam u ovakvom društvu, to mi je prava pobeda, nije mi potrebno ni finale!!!

Mislim da sam pogodio i drugo mesto, a deluje mi da sam ceo top 5 smestio tu negde (maksimum po jedno mesto gore-dole) jer nisam sada siguran pošto nisam sačuvao predviđanja.
Svakako, bravo Stefane-
Libertà još jednom i izuzetno mi je drago da si ostvario zasluženu ubedljivu pobedu!

Od starta mi je tvoja pesma delovala moćno i ubedljivo.
@
Tinte, ti si bio dakle taj koji stoji iza Reamonna?

Retko se dešava da dam maksimum pesmi koju znam od ranije, ali zaista je predivna i lepo je što si je se setio.
@
Anhel bravo i za tebe jer mi je ova pesma baš porasla na listi od polufinalnog slušanja i sada mogu slobodno da kažem da je ušla na redovnu plejlistu i da sam zadivljen koliko moćna emocija izvire iz nje.

I drago mi je da ti prva pesma nije prihvaćena jer su i Letdown. i prva poslata pesma od Palaye Royale (takođe odličan odabir @
Milan B) neuporedivo bolje.

Letdown, Hands Like Houses, Madrugada - tri odlična otkrića - FSC je uspeo!
@Margy Drago mi je da si me povezala sa
Majesty, iako to nisam bio ja.
Hvala vrlo malobrojnoj, ali značajnoj, tačnije šestočlanoj (filharmoničnoj) ekipi na poenima:
Hans Moleman,
Erin Navan,
Margy,
Maxiens,
Sparkle i
Tinte!

Nije bilo nikakvih nižih poena za moj predlog ovaj put.
@
Stefan28
Bravo za prezentaciju svih priredbi, tabele, banere i za sav trud.

Samo, ove tabele mi nekako čudno deluju kada su brojke u pitanju. Hajde što je već 331. FSC i što Margyn bend koji sadrži broj (1000mods) nije unet, ali kako si uspeo samog sebe da prekrstiš u Stefana 27 u finalnoj tabeli?