231. FSC - Rock N Roll Never Dies

Jedina pjesma koja mi je baš zvučala pobjednički, a i odma kad sam je vidio na predstavljanju znao sam da će imat dobre šanse jer sam znao da se radi o pjesmetini, svaka čast Liberta, stvarno se dugo nije dogodilo da netko ima preko 200 bodova, čestitke!

Ja u top5, hvala puno, ljubim ruke ❤

Stefane bravo na uzimanju organizacije i na ovim lijepim tablicama, izgurao si do kraja eto 😁

Hvala svima koji su glasali za pesmetinu Champions, to je pesma oko koje sam najvise bio uzbudjen za slanje kada je fsc oziveo, doslovno sam jedva cekao temu u koju bi se uklopila i drago mi je da je super prosla.
Cestitke Liberti, dupla 12 od mene, vrhunska pesma koju sam i sam planirao nekad da saljem, drago mi je da mu je donela najbolji rezultat, zasluzio je to 🥰
A cestitke i Stevanu na odlicnoj prvoj organizaciji, sve je bas lepo izgledalo!

Stefane, jos jednom bravo za temu, organizaciju i sto si oduzio (zbog mene) proglasenje da bih stigao na zavrsnicu.😉 Sve u svemu bilo mi je lepo.

Čestitke Liberti, čestitke Stefanu 👏👏

Hvala Niky na još jednoj finalnoj 12-ici, ne moraš više stvarno:LOL: 😇 Kasnije ću se zahvaliti i ostalima...

Last edited:
Taman se uključio maloprije i ispratio sve u par minuta.

Bravo Stefane na organizaciji i svaka čast liberta na dominaciji, od mene 10 a KHS 8, dok je Kulick dobio 12. Top 3 mi se baš izdvojio. 🙌

Želim još jednom da čestitam @libertà na pobedi, moja 12 i apsolutno zaslužena pobeda. Možda je i bolje što nisam uspeo da izguram sa prvim planom da pokažem glasove svih 36 učesnika pojedinačno jer bi već na pola saznali pobednika s obzirom da je pobednik od skoro svih učesnika dobio poene.

Hvala svima takođe! Moram da kažem da mi nije lako bilo i žao mi je što nije ispalo baš kako sam hteo, pogotovo sa rezultatima, tabele koje sam prve pravio su bile mnogo lepše, ovo je sad kao plan B ispalo brzinski iako se odužilo, ali sve u svemu, ispalo je okej i za prvu organizaciju zadovoljan sam. Hvala svima stvarno!

Taman se uključio maloprije i ispratio sve u par minuta.

Bravo Stefane na organizaciji i svaka čast liberta na dominaciji, od mene 10 a KHS 8, dok je Kulick dobio 12. Top 3 mi se baš izdvojio. 🙌
Kakav ukus 😍

Bravo @Stefan28! Sve je prošlo savršeno, organizacija, prezentacije, a odabir teme i to koliko je bila otvorena je baš za pohvalu. 🙌:)

Još jednom čestitke crvenom @libertà!

Umalo da ne pošaljem pesmu, a na kraju završih na savršenom trećem mestu i to na temi koja mi nije preterano bliska! YYY su skoro izdali album, prvi posle 9 godina i Burning mi je odmah uletela na listu za neko buduće izdanje, a ispalo je da nisam dugo čekao! :love:

Hvala svima na poenima, nadam se da nisam nekoga zaboravio.😘
@Stefan28 @maxiens @McSteamy @Micky @Nije sve tako sivo @Margy @MilanB @Djole89 @libertà @Hans Moleman @Stole @sparkle @Filhy @Tinte @Boxy @Petar @Storm @Destry94 @Tetsujin @Ivana @rintintin @etica @Endrega @EvilSmile

Jedina pjesma koja mi je baš zvučala pobjednički, a i odma kad sam je vidio na predstavljanju znao sam da će imat dobre šanse jer sam znao da se radi o pjesmetini, svaka čast Liberta, stvarno se dugo nije dogodilo da netko ima preko 200 bodova, čestitke!

Ja u top5, hvala puno, ljubim ruke ❤

Stefane bravo na uzimanju organizacije i na ovim lijepim tablicama, izgurao si do kraja eto 😁

Pa ne toliko dugo, Lara je imala nad 200 isto.

Cestitke liberta na pobedi, nadam se da si lepo preslusao pesme.

Ljudi ja ne znam gde se nalazim trenutno. Samo ću reći da sam popio flašu ipo vina i evo jedva nabadam slova da nešto ne pogrešim.. Hvala do neba svima na ovome ja sam u šoku ,ovu pesmu toliko osećam da sam od početka verovao u nju.Znam da je bilo spekulacija odakle sam čuo pesmu, sa Američkog talenta u vrhunskoj izvedbi jedne devojke i tu me je kupila (ostaviću posle nastup) toliko mi je haotično sve u poslednje vreme da nisam stigao Stefanu to da pošaljem za live verziju slušanja ali ne znam eto tako je suđeno. Hvala vam na svim lepim rečima ,što se tiče organizacije i svega do kada moram da se javim? Ja sam novi u svemu ovome a u ovom trenutku nisam u stanju da se pohvatam. Tu mi je doduše moj drug @Stole ♥️ koji će mi objasniti bolje sve.. Ja sam u delirijumu i ne pamtim kada sam se osećao ovako harmonično🤣🤣🤣🤣 @Stefan28 čestitke na vrhunskoj organizaciji! Hvala svima na poenima da ne izdvajam nikoga posebno da se neko ne naljuti. Živela sloboda ,živeli forumašiiii

Pa ne toliko dugo, Lara je imala nad 200 isto.

Cestitke liberta na pobedi, nadam se da si lepo preslusao pesme.
Znam da, taman sam to krenuo pisat 😆

Totalno zaboravio

Libertanija sad sve sluša i po 10x ne brigajte ,uhvatio sam zalet kada zagrizem ja ne puštam. Super me zabavlja ovo,kul ste ekipa

Ljudi ja ne znam gde se nalazim trenutno. Samo ću reći da sam popio flašu ipo vina i evo jedva nabadam slova da nešto ne pogrešim.. Hvala do neba svima na ovome ja sam u šoku ,ovu pesmu toliko osećam da sam od početka verovao u nju.Znam da je bilo spekulacija odakle sam čuo pesmu, sa Američkog talenta u vrhunskoj izvedbi jedne devojke i tu me je kupila (ostaviću posle nastup) toliko mi je haotično sve u poslednje vreme da nisam stigao Stefanu to da pošaljem za live verziju slušanja ali ne znam eto tako je suđeno. Hvala vam na svim lepim rečima ,što se tiče organizacije i svega do kada moram da se javim? Ja sam novi u svemu ovome a u ovom trenutku nisam u stanju da se pohvatam. Tu mi je doduše moj drug @Stole ♥️ koji će mi objasniti bolje sve.. Ja sam u delirijumu i ne pamtim kada sam se osećao ovako harmonično🤣🤣🤣🤣 @Stefan28 čestitke na vrhunskoj organizaciji! Hvala svima na poenima da ne izdvajam nikoga posebno da se neko ne naljuti. Živela sloboda ,živeli forumašiiii

Slobodno razmisli još malo..Ne moraš odmah da se odlučiš..Možda je i najbolje da se ostavi za sutra odluka..

Slobodno razmisli još malo..Ne moraš odmah da se odlučiš..Možda je i najbolje da se ostavi za sutra odluka..
Hvala ti Ivana i ja bih da sve prenoći. Konsultovaću se sa Stoletom da mi objasni pa ću ti sutra pisati u PP?

Back