231. FSC - Rock N Roll Never Dies

Ako se odlučiš da organizuješ ipak, predlog teme šalješ Milošu, Milosu-S i meni u zajedničkoj poruci.

Izgaziše nas ovi novi forumaši, nova krv, super je to 💪👍

@Tinte da sad ne zaboravim, kad komentiraš i ocjenjuješ pjesme obično ostaviš komentar za 80% do 90% pjesama, a ostalim samo ocjene daješ, e pa meni već mislim 3 izdanja zaredom samo ocjena što mi je urnebesno, reko oće li mi ovaj čovjek prokomentirat pjesmu više jbt, očito mu moje pjesme nisu inspirativne, za Korejce bila ocjena 10, ali komentara nigdje 😆, sad opet, par komentara za neke pjesme, moje naravno ni na vidiku, čekam taj dan 🙏

Čestitke liberta na pobedi i pohvale Stefanu na odličnoj debitantskoj organizaciji. Rezultati su dosta dobri, jedino bi Tonight stavila koje mesto više (bila sam se istripovala da je pesma već učestvovala, ali na kraju shvatih da je za to krivo prekomerno slušanje bilingual englesko-grčke verzije sa Hatzigiannisom, za koju sam pomislila da sam je otkrila preko FSC, ali ipak nije to bio slučaj :D ). Hvala svima na glasovima za The Who, isprva sam krenula u istraživanje novije rok muzike, ali se skroz neplanirano setila da dugo već želim da ih šaljem, a da odgovaraju uslovima teme. Hvala Replay na 10, Vax'ildan na 8, euronik na 6, Boxy, rintintin i etica na po 4 i Endrega i Petar na po 2 poena.

Printscreenovi: prijave: Marko, etica; glasovi u polufinalu: Micky, Vax'ildan; glasovi u finalu: tetsujin, Niko.

Takođe, prijava i glasovi organizatora trebalo bi da budu postavljeni. :)

Moja prva pobeda i ujedno najbolji momenat za mene od početka mog bitisanja ovde.
Ovde me je pesma kupila i drago mi je da se i vama svidela!!
Ježim se kada pustim ovo njeno izvođenje. Ironija je da sam pobedio sa pesmom baš u ovoj temi ,a više puta sam ponovio da nije moj fah i uopšte moj vajb.. Čuda se dešavaju 🤣

I meni je Tonight u glavi uvijek ona grčka verzija sa Mihalisom, ne znam koliko puta ju je brat puštao prije desetak i više godina, naučio sam je napamet 😄

Sad vidim i ko je sve glasao za mene. Kao prvi iznad crte sam prošao u finale a onda 7i u finalu. Hvala svima! Dobiti 12 od ivane i 10 od etice u polufinalu stvarno znači!

Kako ne bih svakog po imenu spominjao, zahvaliću se svima koji su mi i 1 poen dali. Puno znači! Jako volim ovu pesmu i drago mi je da sam je poslao!

Malo o kladionici:
Pobednika pogodili Filhy i Ro97
Najgore se pokazali: Tinte (pobednicku pesmu stavio na 15. mesto) i Vax'ildan koji je pobednicku pesmu stavio na 12. mesto, drugoplasiranu pesmu na poslednje tj 19. mesto, a treceplasiranu na 15.

Na koga smo se sve kladili: Yeah Yeah Yeahs (Niko, Stole, Liberta), KHS & Andie Case (Petar i Replay), Beast in Black (Destry94 i Nije sve tako sivo), Kulick (Tinte) i Letdown. (Vax'ildan).

Nastavlja se tradicija da pobednickoj pesmi dajem 0p.

I meni je Tonight u glavi uvijek ona grčka verzija sa Mihalisom, ne znam koliko puta ju je brat puštao prije desetak i više godina, naučio sam je napamet 😄
Upravo sam taj duet slao za finalno slusanje. Odlicna kombinacija.
Inace, pesmu sam slucajno otkrio dan pre nego sto ce Stefan28 da objavi temu. Cuo sam na radiju i zvucal mi je poznata i nisam se odmah setio. Samo sam zapisao naziv grupe i pesme. Tek kasnije sam se setio na koju me pesmu asocira. U planu sam imao da saljem neki rokenrol, ali sam mislio da to ne moze (iako je to naziv teme). A hteo sam posle da posaljem neki folk rok (navodno), ali nisam hteo Stefana28 da stavim na muke. I onda rekoh da proverim da li je Reamonn neka rok grupa i jesu. Nisam cuo ranije za njih.
Ocekivao sam ovakav plasman. Kasnije cu videti poene.

Izgaziše nas ovi novi forumaši, nova krv, super je to 💪👍

@Tinte da sad ne zaboravim, kad komentiraš i ocjenjuješ pjesme obično ostaviš komentar za 80% do 90% pjesama, a ostalim samo ocjene daješ, e pa meni već mislim 3 izdanja zaredom samo ocjena što mi je urnebesno, reko oće li mi ovaj čovjek prokomentirat pjesmu više jbt, očito mu moje pjesme nisu inspirativne, za Korejce bila ocjena 10, ali komentara nigdje 😆, sad opet, par komentara za neke pjesme, moje naravno ni na vidiku, čekam taj dan 🙏
Hahah sta da ti kazem, kada si sve rekao.
Kada nemam puno vremena da se posvetim kucanju komentara (to kod mene ide sporo i treba mi xx sati da sve to lepo napisem), onda pribegavam delimicno komentarisanje. A onda komentarisem pesme koje su mi inspirativne, pozitivno ili negativno. Kao sto si pisao, dao sam ti ocenu 10 bez komentara, jer tu nemam sta da napisem; jednostavno mi se dopada i to je to.
Ali na sledecem izdanju, stize komentar (samo mrdni obrve kad naidje tvoja pesma na predstavljanju; ovako 🤨).
A mozda ces docekati, kao sto cu ja docekati da dobijem poen ili neki pozitiivan komentar od Anhela. 😒

Cestitke liberti na zasluzenoj pobedi.

Takodje cestitke Stefanu na fenomenalnoj organizaciji. Bravo!

Hvala svima koji su glasali za Oceandeep i dali makar bod. I vise sam nego zadovoljan 4. mestom. Drago mi je da je pesma koja mi mnogo znaci ovako lepo prihvacena.

Posebno hvala:

Destry-ju, Sivom, Rou, Hansu, Tinteu, Boxy-ju, rintintinu, Vaxu, Replay-u, kao i Erin na top bodovima ali i velikoj podrsci tokom celog izdanja :love: Hvala vam puno, necu zaboraviti.

To je bilo to sa moje strane......za ovo izdanje sam morao da se stisnem kako znam i umem (hvala Stefanu jos jednom na fenomenalnoj temi) ali situacija je takva da nazalost moram da se povucem (ponovo). Videcemo kakve ce okolnosti biti u buducnosti ali za sada ne postoji alternativa osim ovoga, nazalost.
U svakom slucaju, uzivajte i nastavite da ulepsavate zivote drugih forumasa otkrivajuci nove sjajne pesme! Kao i prosli put sto rekoh, iako aktivno nisam tu, slobodno me kontaktirajte ako je bilo kakva pomoc neophodna.

Sto se kaze, vratio sam se na ovo izdanje da "odigram poslednji tango" i drago mi je sto sada iza mene, za sam kraj, ostaje pesma koja je naisla na lep prijem i odredjenom broju ljudi bila otkrice. Nastavite da uzivate uz Oceandeep i neke nove pesme na narednim izdanjima.

Sve vas pozdravljam jos jednom! 👏

@Stefan28 za mene si stavio polufinalne glasove umesto finalne.

@Stole nesto si u greski posto ja nisam popunio kladionicu🤣 Znaci ili si me pomesao snekim ili se neko potpisao sa mojim imenom😀

Čestitke pobedniku. Izvinjavam se što sam isparila u pola priredbe, koja je bila odlična.

Čestitke Liberta, najbolja pesma pobedila. Od mene 12 poena.
Stefane, sve je bilo super. Vidiš da se ipak sve dešava sa razlogom. Da si pravio tabelu sa pojedinačnim glasovima ne bi bilo nikakve drame i neizvesnosti. Ovako je ipak bolje ispalo. Hvala za super baner i što si me pročitao kao prvog finalistu. 🙂

Zadovoljan sam ostvarenim rezultatom. Kada se pojavila ova tema odmah mi je pala na pamet pesma "Lonely" i odmah sam pomisio - ma nema šanse to da šaljem, biće previše mračna i depresivna za većinu forumaša. Ali kada sam počeo da tražim nešto drugo shvatio sam da me zapravo i nije briga da li će se i kome će se dopasti i da kalkulisao nikada nisam, pa neću ni sada. Tako da hvala svima koji su glasali.

Inače, moj prvi pokušaj prijavljivanja je bio sa ovom pesmom...

Ja sam zadovoljan 6. mestom, pogotovo kad vidim kakve su pesmetine ispred mene. Mislio sam da ispadam jer nije bilo puno komerc roka, ali dobro se završilo na kraju.

Hvala:
12 - Erin (šok), Leo, Majsta
10 - EvilSmile
08 - Stefan, maxie, Anhel

I ostalima na poenima.

Do slušanja!

@Stefan28 za mene si stavio polufinalne glasove umesto finalne.

@Stole nesto si u greski posto ja nisam popunio kladionicu🤣 Znaci ili si me pomesao snekim ili se neko potpisao sa mojim imenom😀
Juuuu, pomesao sam te sa sparkle, vidi se da sam bio pospan, nisam bio pijan 😆 Doduse, secam se da si najavio da ces glasati oko 20h pa mi je verovatno to ostalo u glavi 😂

Back