232. FSC - Roadtrip to Africa

Ma kako god hoćete i kakva god tema da bude, svejedno.
Nego, da se vratimo mi ovom zapostavljenom FSC-u: Ja sam glasao. :)
A pesme su više nego pristojne, štaviše odlične i bilo je jako teško rasporediti bodove u mom polufinalu jer su jako ujednačene. Čak sam morao da izostavim iz bodovanja dve pesme koje mi se dopadaju.
I suprotno polufinale mi je na Zajedničkom slušanju delovalo OK.

Last edited:
Slažem se. Neka se stavi ograničenje neko tipa da izvođač ne može da učestvuje ako je pre učestvovao i još nešto, a da ostane prostora da možemo da pošaljemo to nešto što želimo, a nikako da se poklopi tema. Nešto slično kao prvo izdanje ove sezone.
Michael Scott No GIF

Samo se pitam kakve to pesmetine imaju na spisku ovi koji stalno kmeče o slobodnoj temi. Eto, pošto smo saznali da je neće biti, podelite sa nama te linkove, da čujemo tu muzičku umetnost par exellance. 🥰

Ja sam ispucao sve pesme koje sam zeleo da saljem pa mi je potpuno svejedno kakve ce biti naredne teme.

Glasao sam. Zbog obaveza a i odlaska na odloženi medeni mesec nisam stigao da ostavim komentare ali možda danas u toku dana i ostavim komentare pre nego što dodje do objave finalista a možda komentare ostavim i u finalu. Videću!

Što se tiče toga da se ne piše puno - pa i ne mora. Svako od nas ima neke svoje obaveze ali to ne znači da je takmičenje umrlo ili da ljudi više neće da igraju. Mislim da do toga nikada neće doći. Nekad će biti ovako a nekad će opet biti dosta slobodnog vremena i biće puno komentara na temi. To sve varira od sezone do sezone.

Glasala. Sori.
Kod mene je kombinacija nekoliko uzročnika dovela do toga da me (skoro rednovno) treba opominjati da glasam, ali ništa od toga nije zamor materijala, više splet životnih okolnosti, a nikad ne glasam na brzinu, već volim sve da preslušam lepo.
Obrnuto PF mi je bolje od mojeg, ali pošto mi je pesma obična, to joj dobro dođe. Ne verujem toliko dobro da prođem, ali nema veze.

• Like
Reactions: Mrm
Glasao. Izvinjavam se liberti još jednom što nisam uspeo danas ranije da glasam, baš mi je bio turbulentan dan..

Au baš kasno rezultati, a meni se već sad spava 🥱😴, daj onda barem da prođem kad ću se već žrtvovat i ispratit uživo

Dobro da sam uopste glasao, jer kako sam najavio, kod mene je u protekle dve nedelje bila frka na poslu, pa nisam imao vremena za preslusavanja pesama. Sad se malo stabilizovalo i moci cu da ispratim desavanja koja slede. Za pocetak, rezultati veceras su za mene idealni.
Finalno Slusamo FSC mogu ispratiti ako bude sutra oko 20h.

Evo pesme koju svi znaju i koja moze da bude himna za ovo izdanje:

Back