232. FSC - Roadtrip to Africa

Moja potraga još uvek traje jer još uvek nisam našao ništa što mi se sviđa 😍

Zao mi je sto nisam malo istrazivao, ali stvarno nisam imao potrebe kad sam vec u fioci imao pesmetinu.

S obzirom kakve su reakcije bile pomislih niko neće da pošalje kad ono čim je odzvonilo osam ,istog trenutka je dosta vas poslalo. Do sada 13 prijava od kojih su 11 uspešne a dva forumaša moraju da menjaju pesmu. Lepo je počelo 😊

Desilo mi se i na K pop temi dešava mi se i sad. Zauzet izvođač. E tuge li. Kad je u pitanju fsc bukvalno nema goreg osećaja od ovog haha. Bar za mene.

Šaljem još nešto pa će valjda proći.

Ja cu biti toksican i reci cu vama sto vam se ne ucestvuje da ne posaljete prijavu i da se nadamo da ce biti samo finale🤓
To ti je meni jedina šansaza finale.

Ali u svakom slučaju, baš me obradovala tema, a i baner je vrhunski.
Ljubitelj sam širenja vidika.

Desilo mi se i na K pop temi dešava mi se i sad. Zauzet izvođač. E tuge li. Kad je u pitanju fsc bukvalno nema goreg osećaja od ovog haha. Bar za mene.

Šaljem još nešto pa će valjda proći.
Kad šalješ mainstream. Meni se to samo jednom desilo.

'Ajde da pogađamo koliko će pesama biti iz JAR? Ja kažem 10. :D

@libertà, drago mi je da si prihvatio organizaciju! Nadam se raznovrsnim pjesmama i novim otkrićima jer mi je scena uglavnom nepoznata.

Kako ovih dana nemam vremena za istraživanje, poslala sam prvo čega sam se sjetila i, naravno, već je bilo zauzeto. Onda sam se slučajno sjetila da jedna prekrasna pjesma isto odgovara temi i sad ću samo čekati da ju "šikanirate". 😅

I meni su prve asocijacije bile JAR i arapski sever sa bivšim francuskim kolonijama i ne bi me iznenadilo da bude dosta pesama sa tog područja.

Oduševljen sam što mi je prošla prijava i ne verujem koliko su prethodne tri teme skroz odgovarale pesmama koje imam na listi! 🥰

Last edited:
Ništa, spremite se za Neko Će Mi Noćas Napraviti Sina.
200.gif

Što se tiče afričkog severa, bar ne može dotična Fazlija, inače bismo je sahranili kao Jevanđeliju.

Fazly moja omiljena FSC podrumara 🤩

Što se teme tiče imam samo jednu pesmu koja ispunjava uslove, ali krećem sutra u potragu. U principu nije teška tema, samo nisam previše upoznat sa afričkom muzikom. Ali naći ću nešto sigurno.

Back