232. FSC - Roadtrip to Africa

Čuj ovog seksista "najljepša si kada ćutiš", hit, ovo šta sam vidio već mi se sviđa, dobar uvod u slušanje xD

Odlična priredba imenjače! Baneri su fenomenalni 😍

Neke pesme sam poslušao, a ostatak ću čuti premijerno na slušanju, mada mi od ovoga što sam čuo 2. polufinale deluje bolje.

Vizuelno prelepo, muzički šaroliko i zanimljivo.

Na prvu deluje da je dosta pesama novijeg datuma, što je kod mene uvek plus. Kapiram da je Yeke Yeke već neko slao, bio sam ubeđen da će iskočiti u nekom trenutku. 😅

Top predstavljanje, bravo libertà!

Tek sad se vracam s posla i gledam ceremoniju predstavljanja pesama. Toliko dobro izgledaju baneri da su mi oci prikovane za ekran. Par puta sam zapeo, naleteo na rupu ... Sve u svemu, bravo liberta za banere i tekst. 👏 Sto znaci da moze samo bolje u nastavku.😁
Sto se pesama tice, deluje da ce biti dobro izdanje.

Nazivi pesama, učesnici, kao i rok za glasanje objavljeni su u prvoj temi posta. Što se tiče same priredbe nije sve ispalo kako sam želeo ,zato plejliste koje su već bile spremljene moram menjati jer sam pogrešio u rangiranju pesama po polufinalima prvi put ,pa sam morao sve ispočetka.. Elem,u silnoj želji da ništa ne pogrešim,desilo se i odužilo se. U toku noći okačiću plejliste za yt i spotify. Hvala još jednom neizmerno na strpljenju i lepim komentarima. 💗 Statistiku koju sam obećao @MilanB takođe napisaću kasnije. Odoh da se umijem 😂

Baneri su stvarno vrhunski, nemam predstavu o drugim pesmama po samim nazivima, osim za Sade, pa videćemo kako to sve izgleda i zvuči ;)

Liberto, sve pohvale za priredbu, bez nerviranja jer ko radi taj i gresi.
Ako Petar i dalje nije u mogucnosti da organizuje slusanje, organizovacu ja, najverovatnije sutrra oko 20:00

Je l' aktuelna podela po polufinalima onako kako stoji u drugom postu na temi, ili ova sa priredbe?

Je l' aktuelna podela po polufinalima onako kako stoji u drugom postu na temi, ili ova sa priredbe?
Priredba je improvizovana verzija (pogrešna) ono što stoji u prvom postu je zapravo prava podela. 😌

STATISTIKA ( broj učesnika po zemljama)
JAR - 11
Nigerija - 4
Angola - 3
Maroko - 3
Dr. Kongo - 2
Mozambik - 2
Niger - 1
Benin -1
Gambija - 1
Alžir -1
Kenija - 1
Sao Tome i Principe - 1
Mali - 1
Sijera Leone - 1

Zelenortska ostrva - 1

Liberto, sve pohvale za priredbu, bez nerviranja jer ko radi taj i gresi.
Ako Petar i dalje nije u mogucnosti da organizuje slusanje, organizovacu ja, najverovatnije sutrra oko 20:00
👍🏼

Liberta, bravo na ceremoniji, sve je bilo odlično.

Pesme, naravno, ne znam, ali radujem se preslušavanju. :)

Nisam još sve čuo pesme, ali jedna je već sigurna 12 od mene..
Alal majka onome ko je ovo poslao.. 🤩🥰

Čudi me da CKay - "Love Nwantiti" niko nije poslao, bio sam gotovo sigiran da će ta pesma biti tu..

Back