233. FSC - World Cup

Ja sam svoju pjesmu otkrio prije 3 dana i morao sam da je prijavim pa kako god prošla, nakon jučerašnje utakmice protiv Kameruna ne može ništa da me povrijedi

@sparkle
Imao sam takvu situaciju da se forumaš predomislio i poslao drugu pesmu istog izvođača, pre nego što sam ja odgovorio na njegovu prijavu, pa sam se konsultovao sa Ivanom. Ovo je odgovor:

Tehnički, ne bi ni to trebalo da se prihvata, zato uostalom i ima tako dugačak rok da budu što sigurniji da to žele da šalju. A i biće tema gde i ta druga pesma bude mogla. Ali, ajde prihvati tu zamenu ako ti želiš, ali naglasi da ne bi trebalo (pozovi se i na mene, ukoliko bude neki problem, ili možeš i reći ovo što sam ja napisala).

Koliko se dobro sećam taj forumaš sam ja :ROFLMAO: Od tad sam naučio da ne brzam. Ali što je i Sparkle rekla proradili su brzi prsti haha.

Baš me interesuje hoće li ova tema biti rekordna po broju prijavljenih za ovu sezonu. ( Od kada je otvoren forum novi) čini mi se da se kod Stoleta prijavilo 41 forumaša. Svi ostali smo išli 30-40 najviše.

Teško da će biti rekordna. Ova tema nije preteška, ali opet zavisi šta kome zapadne i šta kome odgovara. Ako neko npr. uopšte ne voli muziku iz Azije i Afrike, sigurno da neće učestvovati. Ja očekujem oko 35-36 učesnika.

Ja i dalje ocekujem 12. mj u polufinalu, bez obzira na broj ucesnika

Super što je šareno i što ima originalnih zemalja, ali možda nije trebalo objavljivati koje su zemlje za sad prijavljene, posebno ako će se update-ati kako se forumaši budu prijavljivali

Ne, naprotiv. Baš sam planirao da vidim kako da izaberem zemlju, a da ne otkrijem tetsiju neki buduči predlog ukoliko je zemlja već zauzeta, Hocu da kazem da ako bih slao pesmu, a drzava je vec zauzeta, on bi znao koja je moja pesma kad je budem poslao na neko od narednih izdanja. Tako da je ovako def. dobro.
Inače, čudo da niko još nije uzeo Hr ili Srbiju.

Ovo objavljivanje zemalja unapred je više problem za one koji se još nisu prijavili, zato što će se znati da oni nisu nijedna od ovih zemalja.

Kako god da okreneš ne valja nikako, ne može se udovoljiti svakom. Ali zar stvarno ima još takvih ljudi koji će davati poene na osnovu toga ko je pošiljalac, a ne zbog same pesme.. I kome je to važno ko je šta poslao?!

Eto jesam reko da cu na popisu prijavljenih bit zadnji. Ako zelite jos predvidanja javitese u dm

Kako god da okreneš ne valja nikako, ne može se udovoljiti svakom. Ali zar stvarno ima još takvih ljudi koji će davati poene na osnovu toga ko je pošiljalac, a ne zbog same pesme.. I kome je to važno ko je šta poslao?!

Androga

Čudno da Španija nije rezervisana.

Od 223. izdanja, pa do ovog poslednjeg, od pesama na španskom pamtim samo Anhelovu (baš sa tog prvog povratničkog FSC) i Majstinu pobedničku (i Rigobertu, ukoliko računamo i katalonski). Možda mi je promakla neka...Generalno sam očekivao više pesama na španskom (i na italijanskom), mada kada pogledam dosadašnje teme realno i nije bilo puno izdanja gde je bilo izvodljivo da se prijave.​

Navijam za jedan ibero-italo duel u narednoj sezoni. ☺️

Back