233. FSC - World Cup

Poeni 1. pf-e:

10p Brazil
7p Grcka
2p Venecuela

2. pf-e:

4p Italija
3p S. Arabija
2p Filipini
1p Benin

Bas sam se sokirao da Filipini imaju samo 7p. Ne mogu reci da sam se iznenadio njihovim neprolaskom, ali da osvoji samo 7p. Mada, ovo podseca kao na Britanca na Evroviziji. Svima kao ok, nije za poslednje mesto, a nigde poena.

Ivana i zeleni 😊👍. Zeleni me inenadio sa Brazilom.

Pa da, da bi se sačuvala anonimnost. Možeš preko istog onog razgovora gde sam slao poene i prijavu.

Hm, moja FSC karijera je definitivno dotakla dno. Od povratka na novom forumu, samo dva finala i jedan top 10 rezultat. Možda sam prestario, 13 godina igre nije malo uopšte. :p Šalim se, ok su mi finalisti, žao mi je Giorgosa, 10 poena od mene, kao i 2 za Anu Karolinu, 5 za My Baby i 6 za Sandru, od ovih što su ispali.
Ukusi su se definitivno promijenili.

@dodo dali bi mogao da koregujes spotify plejlistu drugog polufinala da sad ima samo finaliste, ili ako ti je lakse napravis novu😂

Mogu da napravim odmah, ne znam da li vam je bitan redosled?

Nije, verujem da vecina svakako na shuffle slusa (iako ja ne, ali i nije mi bitno).

Hvala Tinte, sad videćemo na kraju da li su virtuelni ili su se pisali.

Što se specijala tiče (ako nije zezanje), pretpostavljam da bi negde u drugoj polovini nedelje mogao da krene, mada zavisi i od Tetsujina, a i Stoleta (ukoliko ne može odmah da otvori temu svakako je u redu). :D

Imamo FSC Christmas opet, pored Druge šanse i Revije pobjednika?

Spotify lista, finale, redosledom kojim su prolazile pesme.

Nedostaje Aidan Martin - Hurting You. Nije mi dostupan za dodavanje.

Christmas FSC beše nije u sklopu specijala, ali valjda će ga biti..

Imamo FSC Christmas opet, pored Druge šanse i Revije pobjednika?

To nije povezano sa FSC, na starom forumu se odvijalo u potforumu Alternativna takmičenja koji ovde nemamo. Sad jedino ako ste za to da možda prva tema u 2023. bude to, a da se samo prijavljujete za organizaciju..Ne znam, videćemo..

Christmas FSC se može održati odmah nakon specijala ili čak i uporedo sa prvim regularnim FSC-om, on je ionako uvek imao samo finale i trajao 3-4 dana, koliko se sećam...

Kažem, to nije deo FSC-a bilo..Videću sa Milošem da li je u planu uskoro taj potforum ili da možda ide kao deo specijala, ali da ne bude obavezna prijava..

Back