234. FSC - Ja volim Srbiju

Ne mogu da editujem gore pa cu opet pisati, jel moze neko da stavi tabelu kao slike ili kao google drive tabelu jer mi forum ne dozvoljava da downloadujem :(

Čestitke, Leo, na pobedi! Od mene 1 poen, jedan ali vredan. Drago mi je da je Luis na vicešampionskoj poziciji, Mećava je pesmetina za sva vremena kao i Dvoje Nevernih beba. Bravo i za Sašku koju je poslao organizator, meni je pesma bila otkriće jer nisam propratila šta je novo izbacila. Čestitke Sivi i na izboru pesme i na organizaciji. Zemlji je malo falilo za finale, hvala ekipi koja ju je podržala: @etica @Filhy @cinque @Anhel @Djole89 @Nije sve tako sivo

Slušamo se na 235.

Bravo, Leo! Volim kad mi pobjedi dvanaestica. Meni je ta pjesma čista fantazija, jedna od najboljih pop pjesama ne samo Srbije, nego i čitave ex-yu posljednjih nekoliko godina.

Najgore mi je kad sam jedanaesti, to mi je onako, ni vamo ni tamo, ali ajde dobro, u principu neloš početak FSC sezone i hvala svima na glasovima za našu i vašu sestru po suzama. :*

Čestitke i Sivom na odličnoj organizaciji i super FSC-u!

Cestitke na pobedi najbolje pesme, kao sto sam i rekao na slusanju bilo je konkurencije bez. Mislio sam da je Tijana bila 5+ puta inace bi se i ja takmicio da je saljem u 22:00:00.

@Majsta94 zar nisam ja slao Mecavu na SSC?🤔

River mi je hit sto je kao debitant i novi i ne znam sta ali zato zna sve praistoriske FSC tajne i detalje takmicenja.
Možda sam pomiješao sa TGZP jer sam tu pjevao Mećavu...

Možda sam pomiješao sa TGZP jer sam tu pjevao Mećavu...

Nisi pomešao, ti si slao Mećavu na 95. on je na 141. slao Moj je život, moje blago. Bacila sam pogled na spisak pesama.

@Niko jel ti odgovara na sendspace da ti uploadujem (ako nije još razrešeno)? Ako da, odradiću samo da razrešimo jednu sitnu grešku koja se pojavila.

Danas Mikija Mećavu možete videti samo na dva mesta.
1. Na kanalu Pink Reality kad se reprizira Farma u kojoj je učestvovao.
2. FSC

Pa Miki nije ni učestvovao sada na FSC-u

Zapravo nije nikada, bacio sam pogled na spisak. Eto ideje za novi FSC.. Miki je debitant :ROFLMAO:

Nisi pomešao, ti si slao Mećavu na 95. on je na 141. slao Moj je život, moje blago. Bacila sam pogled na spisak pesama.

@Niko jel ti odgovara na sendspace da ti uploadujem (ako nije još razrešeno)? Ako da, odradiću samo da razrešimo jednu sitnu grešku koja se pojavila.

Hvala, nasao sam nacin, skinuo na mobu pa slao sebi mail, izgleda da cu morati to da radim na svako izdanje🫠

Rezultate sam ispratio sinoc nakon ponoci, ali sam bio umoran, pospan da prokomentarisem.
Cestitke Leo na izuzetnoj pobedi u jakoj konkurenciji i necu napisati laganoj, ali tabela to pokazuje. Iako je ovo jos jedan pobednik sa mojih 0p na 11. mestu (na kraju sam dao Ceci taj jedan poen, nostalgija City club presudilo) smatram da je bas dobra pesma pobedila. Dopada mi se. (y)
I da. Kada Leu ne dam ocenu 10, njemu je sve ostalo "meh". :cautious:
Ali ipak sam se razocarao kada sam video da je Milica katastrofalno prosla kod publike. Ukinuti televoting. hahaha

Niko ne voli da u finalu bude poslednji, pa ni ja, ali ovaj put mi ne pada tesko, jer sam ulaskom u finale bio prezadovoljan u preteskoj konkurenciji. Kada sam video s kakvim pesmama sam u pf-u, pomislio sam samo me sreca moze spasiti i povoljan zreb da dobijem forumase koji gotive pesmu. Hvala svima na poenima, spomenucu ove visoke poene da ne nabrajam sve 10p Ro97, Novinar; 8p Ivana, FitnessDoctor90, a moram da naglasim da sam dobio 8p od Petra i to nakon sto nije bio na Slusamo FSC 😲.

Jos jedna 12-ica za MilanaB od mene i neverovatno mi je da otprilike 80-90% pesama koje je slao do sada mi se dopada. Cini mi se da ubedljivo najvise imam njegovih pesama na svojoj listi.
Najvece razocarenje mi je ipak sto Zlatni prsti nisu prosli u finale, ali mogu reci da sam ocekivao taj scenario. Pesma broj 1 kod mene, a iza su Dobrovoljno pevačko društvo.

Pesma koja je kod mene najvise napredovala i dogurala na vrh liste je Saska Yanx i drago mi je (a i neocekivan izbor) sto je to bas organizator, jer je poznato da navijam da organizatori prolaze u finale. Veliki pomak na listi je imala i Teodora Dzehverovic, ali nije uspela da osvoji poen.

@Ro97 Sledeci put necu prokomentarisati jednu pesmu, pa ako bas bude tvoja odustajem od bilo kakvih komentara i ocena. 🤐😭

I za kraj, cestitke i pohvale Nije sve tako sivo na organizaciji i temi da nas bar neko vreme podseti na delimicnu Srboviziju. I moram priznati da mi je ovo jedan od jacih FSC-a. Mislim da do sada nisam video onakav nacin proglasenja finalista. Sve ukupno bravo za rezultat i organizaciju.

Još jednom čestitke na pobedi Leu, takođe pohvale Sivom na organizaciji. Hvala svima na glasovima - Replay (10 poena), Tetsujin (7 poena), Choda (5 poena), RIVER (3 poena), euronik (2 poena), kao i Destryju i Pokahontasu na po 1 poenu.

printscreen: prijave: dodo, FitnessDoctor90, glasovi-polufinale: Tinte, sparkle i glasovi-finale: McSteamy, Novinar.

U tabeli postoje dve sitnije greške koje ne utiču toliko na plasmane (dodala sam u prvi post popravljenu tabelu, a vi možete i sami srediti), kod glasova Ro97 u finalu je dva puta upisano 5 poena (nedostaje 6 poena), što je prouzrokovalo da Milica Todorović i IrieFM imaju po 129 poena, a tačno stanje je ono koje je prezentovano juče na priredbi, kao i zamena pozicija u prvom polufinalu između Cece Slavković i Nevernih Beba koji imaju jednak broj poena, stim što Neverne Bebe imaju više dobijenih 10 poena (2x naspram nijedne). :)

Back