234. FSC - Ja volim Srbiju

Cestitke Leu na pobedi, kao i Sivom na organizaciji.

Hvala svima koji su glasali za Dzehvy i njenu najbolju pesmu u karijeri i tako pokazali da imaju potencijal.
Znaci, sto veci broj poena, to veci potencijal, pa da vidimo kome je najveci:

12 McSteamy, Evil Smile
10 Anhel, Storm, RIVER, Leo Cezar
8 Stefan28, Majsta94
6 dodo, Tetsujin
5 Ro97, Filhy
4 zeleni, rintintin
3 Replay
2 cinque
1 Fitness

A sada kraći govor. :p

Hvala svima na poenima koji su omogućili 22.pobedu (čekamo i 22. Novakov GS :love: ).

Pobedu posvećujem MAJSTI94 :p Ako se pitate zaÅ”to odgovor je jednostavan. Pesmu sam prvi put čuo kad ju je Majsta objavio u temi za NF i napisao bilo bi super da je ova pesma deo NF. Nakon nekoliko sluÅ”anja odmah sam je stavio na spisak za slanje i čekao prvu priliku da je poÅ”aljem. Bilo je suđeno baÅ” na temi domaće muzike koju najviÅ”e sluÅ”am. :love:

Tema odobrena , čekamo otvaranje :cool:

Cestitke Leu na pobedi, kao i Sivom na organizaciji.

Hvala svima koji su glasali za Dzehvy i njenu najbolju pesmu u karijeri i tako pokazali da imaju potencijal.
Znaci, sto veci broj poena, to veci potencijal, pa da vidimo kome je najveci:

12 McSteamy, Evil Smile
10 Anhel, Storm, RIVER, Leo Cezar
8 Stefan28, Majsta94
6 dodo, Tetsujin
5 Ro97, Filhy
4 zeleni, rintintin
3 Replay
2 cinque
1 Fitness
Nema na čemu.
Ja da pesmu nisam čuo kod frizera ne bih ni znao da postoji.
I eto nekim čudom mi se sviđa.

A sada kraći govor. :p

Hvala svima na poenima koji su omogućili 22.pobedu (čekamo i 22. Novakov GS :love: ).

Pobedu posvećujem MAJSTI94 :p Ako se pitate zaÅ”to odgovor je jednostavan. Pesmu sam prvi put čuo kad ju je Majsta objavio u temi za NF i napisao bilo bi super da je ova pesma deo NF. Nakon nekoliko sluÅ”anja odmah sam je stavio na spisak za slanje i čekao prvu priliku da je poÅ”aljem. Bilo je suđeno baÅ” na temi domaće muzike koju najviÅ”e sluÅ”am. :love:

Tema odobrena , čekamo otvaranje :cool:
Opaaa, tose nisam nadom

Jedino poÅ”teno je da pobijedim na tvom FSC-u ovom šŸ˜„ NEMA NA ČEMU! šŸ’ŖšŸ’Ŗ

Back