234. FSC - Ja volim Srbiju

Hvala gospodine što ste me lepo ugostili na prvom druženju i što mi niste uvalili neku kosku od (nepotrebnog) zadatka. :)
Čekaj sad da ti da temu Ostrva Indonezije sa 45 različitih zadataka.

Vriska, ovo mi je bio najgori plasman u finalu još od 2018. godine kad sam bio 20. u finalu sa Dubiozom Kolektiv ft. Manu Chao ahahahah

Ali zasto jebeno svaki put kad sam u finalu, u pfu budem među prvima i onda u finalu ostvarim prelose mjesto. E mafijo moja

Wow 10. mesto je moj najbolji rezultat ikada! Baaaarrrbzzz!!! 🦄🦄🦄
Meni se slucajno poklopilo istrazivajuci artiste iz dobijenog regiona da posaljem ovu pesmu, moj prvi pokusaj su bile Hurricane. Tema mi je inace bila preteska.
Cestitke Leo, jedva cekam temu!
Cestitke NSTS na fantasticnoj organizaciji!
Hvala svima na poenima, posebno dodo i Novinar na 12 poena! 🥰

Bravo Leo! Čestitke na pobedi. Lepa pesma. :)
Bravo i sve pohvale za organizaciju, Nesivi čoveče :D , ako tako mogu da te prekrstim.

Drago mi je na kraju da je moj favorit dospeo u top 5, kao što sam priželjkivao, a i drugi favorit je to uspeo. Generalno su sve pesme kojima sam dao visok broj poena u vrhu u finalu (y) (za razliku od polufinalnog fijaska).
Hvala Cinque na 12 za Ajkule, Zmije i Avione! :giggle: Ro97 je otpočeo novu sezonu sa poenima od mene.

Lepo smo malo "kupovali domaće" ovaj put, ali mislim da je ovo nažalost jedini FSC na kome nisam pronašao baš nijedno otkriće, tj. nekog novog izvođača ili pesmu koje nisam znao do sada, a da su mi se dopali.

PS: Dobio sam Beograd i "krug dvojke" za zadatak kao što sam priželjkivao, ali mi opet nije bilo lako. :D

Čekaj sad da ti da temu Ostrva Indonezije sa 45 različitih zadataka.

Ili to ili tipa -stan zemlje po nazivima na turskom jeziku.
Pa kad me ubode neki Kirgistan.
A da pride izvođač/ica ima malju na domalom prstu desnog stopala?
Jel taj fazon?

Izgleda da je već davno prošlo vreme kada mi Tinte (redovno) nije voleo pesme. Ne pamtim kada poslednji put nisam dobio dobar komentar! 😍
A ja ne pamtim posljednji put kad sam dobio bilo kakav komentar 😔

Eto @Tinte tradicija se nastavlja xD

@Filhy malo sam u šoku da si Priji dao 4 boda, znam da ti se vjv ne sviđa, ali hvala svejedno 😅

Izbjegao sam bottom5, a i to je uspjeh neki, čestitke Sivom na odličnoj organizaciji, sve je bilo brzo i efikasno, bravo 👏

Goca i ja stopirali i na kraju nas dovezli do top10. I posle kažu nije bezbedno stopirati.. Ma ko to kaže, ko to laže... Kasnije se zahvaljujemo i čestitamo...

Čestitke @Leo Cezar , sjajna pesma, mojih 7 poena i to vrlo jakih (ceo moj top 4 vrlo gusto zbijen i teško raspoređen).
Svaka čast i organizatoru @Nije sve tako sivo , razglednice su mi bile super.
Hvala Stole, Filhy, Cinque i Zeleni na super bodovima u pf, Margitin fan pit je očekivano bio jako mali ali odabran (znam da su i još poneki iz suprotnog pf bili tu!)
@Stefan28 Šlog kad videh da je 24p od polufinalista, a od toga 12 mojih, opljačkana legenda!
Čekamo sledeću temu!

@Filhy malo sam u šoku da si Priji dao 4 boda, znam da ti se vjv ne sviđa, ali hvala svejedno 😅
To je bila jedna od prvih pesama koju sam eliminisao i proglasio je "sigurnom nulom", a onda mi je u polufinalnom glasanju od tih eliminisanih zafalila jedna pesma za poene, pa sam morao sve da ih preslušam i uhvatio sam sebe da je "Bogata sirotinja" čak počela da mi se dopada u neku ruku, krenula je i da mi se par dana mota po glavi (čak u juče ujutru dok sam satima na putu vozio). :ROFLMAO:
Na kraju je u polufinalu pretekla čak jednu "neeliminisanu" pesmu i dobila 2 poena, a u finalu skočila na 4 (mada dobrim delom zahvaljujući dosta mojih ispalih favorita). Svakako, nije ti loš odabir pesme, mislio sam iskreno da ćeš se bolje plasirati. :D

Hvala svima koji su glasali za Micu. Napokon upisan u LU i lep pocetak sezone.😎

Ja imam temu u planu ali ceka se da se desi pobeda 😇

Pobednik nije moj tip i nazalost jako los, TB me bas izludjuje i to njeno dizanje je meh.

Teodora je moralni pobednik za mene ovde, pesma je jedina koju mogu slusati svaki dan.

Posebno pohvala za Sevdah. Hvala sto ste me podsetili na ovo cudo i od mene u pf jedna 12 bez razmisljanja.

Druzimo se na sledecem FSC-u

Back