Čestitke @Leo Cezar! 
Čekaj sad da ti da temu Ostrva Indonezije sa 45 različitih zadataka.Hvala gospodine što ste me lepo ugostili na prvom druženju i što mi niste uvalili neku kosku od (nepotrebnog) zadatka.![]()
Čekaj sad da ti da temu Ostrva Indonezije sa 45 različitih zadataka.
Izvođači koje je Leo slao, a da nisu pobedili, ako ih uopšte ima dovoljno za održavanje jednog takmičenja.Biće Ne budi Leo x10
Ili 10x kako god
Može, imam pesmu...Izvođači koje je Leo slao, a da nisu pobedili, ako ih uopšte ima dovoljno za održavanje jednog takmičenja.
A ja ne pamtim posljednji put kad sam dobio bilo kakav komentarIzgleda da je već davno prošlo vreme kada mi Tinte (redovno) nije voleo pesme. Ne pamtim kada poslednji put nisam dobio dobar komentar!![]()
To je bila jedna od prvih pesama koju sam eliminisao i proglasio je "sigurnom nulom", a onda mi je u polufinalnom glasanju od tih eliminisanih zafalila jedna pesma za poene, pa sam morao sve da ih preslušam i uhvatio sam sebe da je "Bogata sirotinja" čak počela da mi se dopada u neku ruku, krenula je i da mi se par dana mota po glavi (čak u juče ujutru dok sam satima na putu vozio).@Filhy malo sam u šoku da si Priji dao 4 boda, znam da ti se vjv ne sviđa, ali hvala svejedno![]()