Stefan28
Ekspert
DaČek jel to znači da sledeći FSC imam direkt prolaz u finale?
DaČek jel to znači da sledeći FSC imam direkt prolaz u finale?
Au fino
pa mogao bih da organizujem u nekoj Excel tabeli jedino, pošto nisam nešto iskusan u grafičkom dizajnuČestitke @Pokahontas na prvoj pobedi. Šteta što ne organizuješ uvek svima bude drago kada novo fsc lice organizuje. Mada ne sumnjam u zamenskog organizatora, očekujem neku zanimljivu temu.
Nije to ni presudno. Bitna je kreativnost i trud ,većina ovde nije vešta u tome ali mogao si bar da probaš.pa mogao bih da organizujem u nekoj Excel tabeli jedino, pošto nisam nešto iskusan u grafičkom dizajnu
Svakako možeš da se prijaviš za organizaciju nekog narednog izdanja kada pobednik prepusti.pogledaću Canva kurs na YT, pa za neki sledeći put daj bože
Pa Canva je vrlo lagana, nije potreban čak ni kurs da to deluje pristojno. Ja sam sve banere, osim rezultata, radio u Canvi.pogledaću Canva kurs na YT, pa za neki sledeći put daj bože
Opaa šesto mestooPrva lista uspešnosti u 2023. na koju je već posle tri teme uspelo da se upiše 22 forumaša i forumašice.
I ja sam rezultate, mada je krajnji ishod druge polovine rezultata finala izgledao katastrofalno jer sam morao da zbrzam.Ja sam radio u powerpointu. Mislim i vidi se
4 mestoPrva lista uspešnosti u 2023. na koju je već posle tri teme uspelo da se upiše 22 forumaša i forumašice.
![]()
HaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaPrva lista uspešnosti u 2023. na koju je već posle tri teme uspelo da se upiše 22 forumaša i forumašice.
![]()