236. FSC - Nacionalni izbori

Čestitke @Pokahontas na prvoj pobedi. Šteta što ne organizuješ uvek svima bude drago kada novo fsc lice organizuje. Mada ne sumnjam u zamenskog organizatora, očekujem neku zanimljivu temu.

Čestitke @Pokahontas na prvoj pobedi. Šteta što ne organizuješ uvek svima bude drago kada novo fsc lice organizuje. Mada ne sumnjam u zamenskog organizatora, očekujem neku zanimljivu temu.
pa mogao bih da organizujem u nekoj Excel tabeli jedino, pošto nisam nešto iskusan u grafičkom dizajnu

Sada sam nešto računao moju FSC statistiku.
Nisam učestvovao na 4 takmičenja od nove sezone. Od 10 učešća 3 finala. Najbolji rezultati prvo mesto pobednička i drugo mesto a najgori world cup tema ali ne znam koje tačno mesto. Nije loše moglo je i gore

Prva lista uspešnosti u 2023. na koju je već posle tri teme uspelo da se upiše 22 forumaša i forumašice.

Untitled_174.jpg

Prva lista uspešnosti u 2023. na koju je već posle tri teme uspelo da se upiše 22 forumaša i forumašice.

Untitled_174.jpg
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha

Back