238. FSC - Winners at War

Eh, a ja se ponadao da ce tema biti muzika iz Survivora.

Shvatam da imam problem. Meni se pobednici uglavnom nisu dopadali. Sad slušam ove videe i znate ono kad pojma nemam ko je ovaj, kakve pesme ima, ovu pesmu što čujem ne sviđa mi se, kako onda da potražim ako mi niko nije zapao za uho da budem u fazonu "jako me zanima koje pesme ima taj i taj" :D
Teže naći pesmu na FSC nego završiti faks.

Zašto je pobednik 30. i 135. FSC-a ista pesma?! Kako je taj skandal prošao neprimećeno?

Fenomenalna tema, logo isto tako fenomenalan 😍

Moze se reci da sam imao srece sa izvlacenjem, obzirom da je pesma vec spremna :D

Mozda u "foto-finisu" iskoci jos nesto posto sam, u principu, sveo izbor na dva imena ali ovu pesmu cekam dugo da posaljem na FSC i cini se da je sada idealna prilika 😍

Pitali su me ovo pa hajde da razjasnim i ovde.

Ako su izvodjaci pobedili u duetu recimo ili kao bend, saljete ih opet kao bend ili opet kao duet. Ne mozete da saljete jednog izvodjaca koji je pobedio u duetu sa drugim izvodjacem ili izvodjacicom koji nisu pobedili.

Našao sam pesmu, samo da je neko sad ne ukrade.

Ja sam generalno potrefio dobru grupu. Za sada imam 5 potencijalnih predstavika/ca sa 13 pjesama, al idem dalje da kopam među ovima čiji mi rad nije poznat

Svima kojima još nisam odgovorio za zadatak, odgovoriću malo kasnije, nemam listu ispred sebe pošto trenutno radim.

Pitali su me ovo pa hajde da razjasnim i ovde.

Ako su izvodjaci pobedili u duetu recimo ili kao bend, saljete ih opet kao bend ili opet kao duet. Ne mozete da saljete jednog izvodjaca koji je pobedio u duetu sa drugim izvodjacem ili izvodjacicom koji nisu pobedili.
još se i dodatno otežava 💀 💀 💀

iskren da budem ne sviđa mi se tema. Uopšte.

Čekamo da čujemo da li Niko ima pesmu sa spiska ili preskače izdanje.

Meni se generalno dopada. I ne mislim da je tesko ma koju grupu dobio plus nema skoro nikakvih ogranicenja.
Ovo sa duetima nisam bas najbolje shvatio. Da li se salje isti duet koji je pobedio ili moze kombinacija jednog iz dueta sa bilo kojim pobednikom iz te grupe koju dobijemo? Doduse, mozda se ne moze naci takva kombinacija, ali opet ko zna.

Back