239. FSC - From Russia With Love

Peti na redu glasa Bebi. FSC nije FSC bez naseg dragog Bebija i, iako se finalu nije nadao, Nilleto je uspeo da osvoji srca publike u prvom polufinalu i nadje se u ovoj zavrsnoj trci.

Bebi daje 12 Otykenu i cini da stanje u vrhu budu jos uzbudljivije.

5-Bebi.png

A sada je na redu Micky.

Добрый вечер, дорогой Микки, расскажи нам, как ты проголосовал сегодня вечером?

6-Micky.png

Još jedan top 3, hvala Bebi, a hvala/dziekuje Mikiju takođe

Na redu je jedan od nasih FSC veterana a to je naravno nas dragi Destry. Njegovo 238. izdanje ce mi zauvek ostati u najlepsem secanju a ja mu zelim da vec na sledecem izdanju ponovo bude u vrhu.

Destryjeva 12-ica ucvrscuje Yaav na prvom mestu.

7-Destry94.png

Jos jedan FSC veteran ce sada saopstiti svoje glasove, a to je Nije sve tako sivo. Sivi je, poput aktuelnog organizatora, dobro poznati ljubitelj tvrdjeg zvuka pa 12ica, verovatno, nije iznenadjenje ni za koga.

Hvala puno dragi Sivi :D

8-Nije-sve-tako-sivo.png

10. po redu glasa MilanB. Nazalost, za razliku od proslog izdanja koje sam ja organizovao, ovog puta se njegov predlog nije nasao u finale. Drzim fige da vec na sledecem izdanju, sudbina njegove pesme bude znatno drugacija.

#2Mashi se polako penju ka vrhu.

10-Milan-B.png

Sada je na redu cinque. Njegov predlog "Placu na tekhno" je definitivno doneo osvezenje na ovo izdanje i, iako trenutno ne stoji najbolje, situacija lako moze i da se okrene.

12ica ide Filhyiju i borba na vrhu se dodatno zahuktava.

11-cinque.png

12. glasac je EvilSmile. Moze se slobodno reci da je Evil takodje FSC veteran a u pitanju je i forumas koji i te kako zna "da igra na rezultat" sto je dokazao i na ovom izdanju uspevsi da se plasira u finale uprkos "sarenim" komentarima i ocenama.

12ica od Evila ide za #2Mashi dok 10ka ide numeri "Beregom" koja za sada i dalje ne ispusta prvo mesto.

12-Evil-Smile.png

Back