Peti na redu glasa Bebi. FSC nije FSC bez naseg dragog Bebija i, iako se finalu nije nadao, Nilleto je uspeo da osvoji srca publike u prvom polufinalu i nadje se u ovoj zavrsnoj trci.
Bebi daje 12 Otykenu i cini da stanje u vrhu budu jos uzbudljivije.
Na redu je jedan od nasih FSC veterana a to je naravno nas dragi Destry. Njegovo 238. izdanje ce mi zauvek ostati u najlepsem secanju a ja mu zelim da vec na sledecem izdanju ponovo bude u vrhu.
Jos jedan FSC veteran ce sada saopstiti svoje glasove, a to je Nije sve tako sivo. Sivi je, poput aktuelnog organizatora, dobro poznati ljubitelj tvrdjeg zvuka pa 12ica, verovatno, nije iznenadjenje ni za koga.
9. po redu glasa PeleESC7. Pele se, nazalost, poprilicno namucio da dodje do svog FSC predloga obzirom da su prve opcije bile zauzete ali, srecom, trud se isplatio.
10. po redu glasa MilanB. Nazalost, za razliku od proslog izdanja koje sam ja organizovao, ovog puta se njegov predlog nije nasao u finale. Drzim fige da vec na sledecem izdanju, sudbina njegove pesme bude znatno drugacija.
Sada je na redu cinque. Njegov predlog "Placu na tekhno" je definitivno doneo osvezenje na ovo izdanje i, iako trenutno ne stoji najbolje, situacija lako moze i da se okrene.
12ica ide Filhyiju i borba na vrhu se dodatno zahuktava.
12. glasac je EvilSmile. Moze se slobodno reci da je Evil takodje FSC veteran a u pitanju je i forumas koji i te kako zna "da igra na rezultat" sto je dokazao i na ovom izdanju uspevsi da se plasira u finale uprkos "sarenim" komentarima i ocenama.
12ica od Evila ide za #2Mashi dok 10ka ide numeri "Beregom" koja za sada i dalje ne ispusta prvo mesto.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.