239. FSC - From Russia With Love

Sledeci glasa Shum, forumas koji je, poput whiskyja, jos jedan debitant na ovom izdanju. Sve sto sam rekao za whisky-ja vazi i za naseg dragog Shuma. Nesumnjivo veliko pojacanje za nas FSC reoster i licno jedva cekam da vidim kakve ce nam jos pesme prirediti u buducnosti.

#2Mashi dobijaju jos jednu 12-icu i priblizavaju se samom vrhu.

13-Shum.png

A sada je na redu nas dragi Filhy :D Filhy je jedan od onih forumasa koje redovno prati dobra "karma" kada su moje organizacije u pitanju i za sada je nepogresiv sto se prolaska u finale tice :D

12ica od Filhy-ja ide Cream Sodi i Hlebu koji beleze veliki skok na tabeli. Hvala na 6-ici takodje :D

14-Filhy.png

Filhy inace nije jedini forumas koji na mojim izdanjima vec je to svakako i Stole, jedan od (sa pravom) najuspesnijih takmicara, koji na dva moja prethodna izdanja ima dve pobede. A za sada se i Kristina dobro kotira i do kraja je svasta jos moguce........

Sada imamo novog lidera na tabeli. A ujedno....namestilo nam se i da razmenjujemo 12ice na razlicitim izdanjima. Hvala Stole!

15-Stole.png

16. veceras glasa Vax'ildan. Nazalost, nas dragi Vax ovog puta nije izborio finale sa njegovim (za mene) sjajnim instrumentalom ali siguran sam da njegovih 5 FSC minuta tek dolazi.

Razlika izmedju prva dva mesta iznosi samo 1 bod.

16-Vax-ildan.png

Tacno smo na pola puta a sada glasa forumas ciji se predlog nalazi u velikoj borbi za pobedu - Tetsujin. Meni licno njegova izdanja redovno leze u svakom smislu a cini se da je sada ista situacija i sa njim.

#2Mashi povecavaju prednost na tabeli. Ujedno, 12 bodova Kristini Koshelevoj je penju u top 5.

17-Tetsujin.png

Choda nam se javlja iz suncane Toskane. Nazalost, Klava Koka nije uspela da se plasira u finale ali nema sumnje da ce nam se Choda vratiti sa najvecim mogucim ambicijama vec na sledecem izdanju.

Chodina 12ica penje Dark Princess u top 3. Hvala :love:

18-Choda.png

A iz vasione nam se javlja nas omiljeni svemirac zeleni. Ovo izdanje mu je savrseno obzirom da je konacno uspeo da razbije maler i ispravi nepravdu ucinjenu Within Temptation a sastav Slot je svakako na ovom izdanju ostavio sjajan utisak.

Dark Princess se sada penju na drugo mesto sto cini trku jos napetijom i neizvesnijom.

19-zeleni.png

Niko je organizovao pa pobedio, Leo je pobedio organizovao i opet pobedio. Miloš plavi pobeđuje organizuje i opet pobeđuje???

Back