240. FSC - Collabs

Miloše, je l' si spremio pesmu za ovo izdanje ili još vagaš? 😊

Nisam spremio, a ne verujem da ću moći da učestvujem zbog brojnih obaveza.

Jeste Filhy Tetsi Stole i ja i jedan user neindifikovani smo zasigurno namestili rezultate u finalu na slušamo i zato je Tetsi pobedio.

Da ne pričam o tome da smo na kraju ostali samo Filhy i ja, tad smo samo zacementirali naš master plan za varanje na fscu.
Ovaj put cu moci da budem prisutan na Slusamo FSC ukoliko pocne ne kasnije od 19:30h. Zalosno mi je kada nas je tako malo. :(

Ovaj put cu moci da budem prisutan na Slusamo FSC ukoliko pocne ne kasnije od 19:30h. Zalosno mi je kada nas je tako malo. :(

I meni je bilo. Ali dešava se. Valjda će nas sad biti više 😊😊😊

U PF je bilo i bolje. Ali u finalu muuuk.

Meni je bilo glupo da idem da slušam kad nisam u finalu, a oni koji jesu ne mogu naći sat vremena da odgledaju.

Ja nemam taj problem, ako nisam u finalu. Jednostavno volim da slusam pesme i da se opusteno prokomentarise. A ovo sa uzivo izvodjenjem mi je jos zanimljivije.

Trenutno smo na 26 prijava. Nadam se da ćemo imati još koju.
Podsjećam da prijave traju do četvrtka u 20h.

Ja imam poteškoća da odlučim šta ću. Verovatno ću do sutra prelomiti.

Da li sam ja sad u nekom klanu jer konnačno sam u finalu i to dva puta za redom bio, e!?

Mada ja više verujem u ove moje mađije nego klanove.

Svečano objavljujem da ćemo imati polufinala. Vjerujem da će se sutra još prijaviti nekoliko forumaša koji i inače sudjeluju tako da ćemo sigurno imati preko 30 prijava. Predstavljanje pjesama vjerojatno u 21.00. Prime time. 🌟

Ovaj deo kad organizator objavljuje da ćemo imati PF postao tradicija jbt. 😁

#SlušamoFSC će verovatno biti u nekom porodičnom terminu u nedelju, ali otom potom. 😌

Back